logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Gândiţi-vă la proporţiile lucrurilor. E mai bine să fii un gândac de iunie decât o bătrână pasăre a paradisului?”

Se spune că românul s-ar fi născut poet!

Vrăjeală. Avea ’mnealui alte năravuri mult mai pragmatice. Încă de la origini stăpăneşte la perfecţie minciuna, hoţia, perversitatea, lenea, prostia… Altfel zis, puturos şi rău de gură, şi de frig şi de căldură.

Mă forţez să mă opresc aici.

Pentru profunzime să venim cu niscai exemple:

REGELE

Exact, cum a putut fi atât de dobitoc aşa zisul poet dacic, încât să sugă de la tetina brontozaurilor comunişti tâmpenia că Măria Sa Regele românilor ar fi spălat putina cu tezaurul ţării la oblinc şi cu două vagoane (ehei, C.F.R. marfă) de tablouri?

Nici un cuvinţel despre „pretinii” de la răsărit, care şi-au tras ghiuluri şi lănţuguri ţigăneşti din aurelul nostru strămoşesc, în greutate de aproape 100 de tone.

Cât despre tablouri, situaţia a început să intre în linie dublă. Nişte gorabeţi din Carcaliu, judeţul Tulcea, deja au început să se ocupe cu recuperarea lor.

Prima tranşă s-a făcut dintr-un muzeu olandez. Şi că să nu-i deoache cineva, aceştia au fost deghizaţi în ţoale dungate.

Ar mai fi trebuit îmbrăcat în zeghe un tip care rânjeşte ca prostul, fost director la ape. Şi nomenklaturist notoriu, care s-a jucat de-a prinselea prin aeroportul Otopeni cu Majestatea sa Mihai al României, încă de atunci singura soluţie reală pentru ţară.

Dar, din punctul de vedere al elementului bolşevic, materie primă avem din belşug.

Mulţi dintre ei şi-au lăsat bărbi şi mustăţi şi s-au transformat subit din tovarăşi în domni, unii făcându-şi somnul chiar prin Parlament.

Băsescu

Prietenia e un sentiment sacru, de o natură atât de durabilă, şi dătător de asemenea satisfacţii, încât poate dăinui cât o viaţă de om, cu condiţia ca prietenul să nu-ţi ceară bani cu împrumut”.

Teribil trebuie să mai fie individul ăsta!

Dacă toate „minunile” care i se pun în chelie ar fi reale, înseamnă că prin comparaţie Rasputin era un neica nimeni original.

Pentru că: dacă plouă, dacă nu plouă, dacă se strică Putin la maţe, faptul că Oltchimul n-a fost cumpărat de Dan Diaconescu, că Becali a înfundat în sfârşit zbârna, că din cauza lui Hidroelectrica nu are apă suficientă, că CFR Marfă nu merge doar pe o şină, că Gruia Stoica, faimosul nostru gălăţean, patron de G.F.R. „Linii şi Vagoane” luate la SECOND HAND, prin bătaie de labă cu dumnealui, domnul Ministrului PuşcăRelu Fenechelu, tot el e de vină!

Atenţie la dreapta musiu HoţuRelu, acuma e cald, dar nu e de durată.

Mintenaş vine şi răcoarea.

Să vedem dacă şi acum turmentatul măsluieşte buletinul meteorologic precum Dragnea voturile la referendum.

Înseamnă că-i mare domnule!

Deşi cârcotaşii care au năvălit pe ţeava Kalaşnicoavelor la un anumit Crăciun nu pricep că în felul ăsta îi fac un serviciu divin „Dictatorului”. Pentru asta suspendatul trebuie să-i înveţe cum se bea rachiu englezesc.

P.N. LIBERAL

În frunte cu somnorosul Antonescu Căcărău, şi-a mai atârnat de gât un ministru, şantajabil şi, de ce nu, puşcăriabil.

Spălarea de bani şi promisiunile de contracte cu statul nu sunt nici chiar pentru liberali un fleac.

De altfel – fie-i gura aurită – fostul ministrul TransformatorRelu Fenechiu i-a promis colegial că-i va fi alături. Doamne ajută!

Altminteri, unii membri P.N.L., dintre cei mai cu ştaif, doresc cu ardoare autosuspendarea acestuia.

Roşeaţa din obrajii lor nu-i numai de la carnetele de partid P.S.D.-iste.

Afgani-Stan 2 - august - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF