logoImpact EST nr. 843 - 21.10.2020

Primim cu nespusă neplăcere acest mesaj de făţărnicie electorală, de care probabil se face responsabilă eminenţa dezgustătoare a „relaţiei cu presa” a Primăriei Stan, Ema Turcu. Este singurul mesaj de 3 mai din tot mandatul de patru ani, după ce în ceilalţi ani presa a avut parte de cel mai nefericit tratament cu putinţă:Marius Stan a fost singurul Primar care a discutat cu presa prin interpusa Turcu, de obicei în picioare, la sfârşitul şedinţelor de consiliu Local, cu informaţii în doi peri, şi cu accente zeflemiste sau răutăcioase. Să lăsăm însă să fie demonstrat ce era de demonstrat.

Fără îndoială, libertatea de exprimare şi libertatea presei sunt bunurile cele mai de preţ câştigate de societatea românească după Revoluţia din Decembrie 1989. Sunt libertăţi definitorii pentru democraţie şi trebuie apărate chiar cu sacrificiul suprem, dacă este nevoie, aşa cum au făcut-o iluştrii noştri înaintaşi. Cred că Ziua Libertăţii Presei ar trebui celebrată în fiecare zi, nu doar într-o singură zi. Cred în onestitatea, creativitatea şi obiectivitatea jurnaliştilor. Cred că îşi fac meseria cu bună-credinţă şi îşi pun întreaga pricepere, cutezanţă şi imparţialitate în slujba aflării adevărului. Sunt convins că nu le este deloc uşor să facă faţă provocărilor editoriale şi economice din vremurile pe care le trăim.

Tocmai de aceea, stimaţi jurnalişti, vă doresc să mergeţi mai departe, oricât de greu v-ar fi, să staţi de strajă valorilor democraţiei cu onestitate, curaj şi dăruire, pentru că Galaţiul şi România au nevoie de voi. LA MULŢI ANI! ”

S.V. 6 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...