logoImpact EST nr. 867 - 20.04.2021

În doar trei ani halul de lucrătură făcută în cele patru scări ale blocului „Cristal” de pe strada Al.I.Cuza, clădire aflată în proprietatea Prefecturii Galaţi, arată jalnic. Toată izolaţia din jurul conductelor pe care le-au montat în exterior muncitorii directoriţi de Gelu Stan s-a desfăcut-crăpat şi arată de parcă a fost sfâşiată de câini. Degradarea lucrăturii de mântuială face ca totul să arate jalnic, aspectul fiind unul deprimant, încât oamenii de afaceri străini care au legături cu Zona Liberă Galaţi, ce-şi are şi ea sediul în scara I a blocului Cristal, se crucesc atunci când văd lucrătura de tip ghetou.
Disperat după profitul personal, căci Gelu Stan încasează anual prime de miliarde de lei vechi pentru îndeplinirea criteriilor de performanţă stabilite prin contractul de management, a dispus exteriorizarea instalaţiilor pentru a putea monta apometre care pot fi citate prin detectare radio.
Şi cum ţevile şi izolaţia plesnită, care atârnă oribil, aparţin lui alde Apă Canal, tot lor le revine obligaţia de a reface lucrarea făcută în total dispreţ şi în totală batjocură estetică.

(GECO) 16 - noiembrie - 2018

One Response so far.

  1. Sile spune:

    Ce mare lucru o bucăţică de izolaţie. Nu suntem obişnuiţi cu străzi asfaltate azi şi mâine dai în gropi? Nu vedeţi că toata vara s-au izmenit cu asfaltarea de la intrare în Galaţi, a venit ploia, frigul zăpada şi încă n-au terminat de turnat asfaltul. Nici o problemă, peste vreo doi ani trebuie iar reparat, alţi bani, altă socoteală. Aşa că, ţeava aia, vax albina.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...