logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Uite-aşa, prin Republicuţa noastră se zvoneşte că la Primăria Galaţi, la Departamentul Urbanistic, se manifestă cea mai cumplită birocraţie, unde dacă ai nenorocul să ajungi „ai belit-o”. Oamenii ăştia, draku’ ştie de-or fi oameni, au turbat de-a binele. Te privesc de sus, cu aroganţă, te sfidează, te dispreţuiesc, te umilesc, îţi cer „un milion” de documente, nu toate deodată, şi te poartă pe drumuri de faci cârcei la picioare. Azi îţi cer una, mâine alta, într-un dans al incompetenţei, al interpretării în mod abuziv a legilor din domeniu, pentru a-şi justifica activitatea şi acoperi neştiinţa spre liniştea adormirii lor, tăietorii de frunze la câini, pe bani fără număr. Iată, prin birouri, pe la colţuri, pe şoptite sau nu, ne-a parvenit un lucru din sutele care se propagă în târgul nostru şi care corespunde unui caz grav de bătaie de joc în ambele sensuri.
Astfel, după ani şi ani de zile, în care Mangalea a ruşinat Galaţiul cu dărăpănăturile de pe Coşbuc ale fostului MEHID, ce au fost o pată râioasă pe faţa oraşului, acesta s-a îndurat să ceară a le dărâma spre marea bucurie a populimii, dar şi a autorităţilor fără putirinţă şi cu mare nesimţire. După o aşa veste teribilă, la care se spune că Primarul s-ar fi îmbătat de bucurie, a urmat şi urmează calvarul aprobărilor de la „urbanistic” pentru obţinerea autorizaţiei de demolare a ceea ce a mai rămas de demolat după ciorile devoratoare. Eii, acum e acum, după luni de zile, se spune că autorizaţie şi aprobare pentru demolare, „canci”. Cică, se zvoneşte prin târg, nu se dă în mod intenţionat, ca Manglea să piardă afacerea de vânzare a terenului, prin băncile creditoare, pe milioane de euroi, la care autorităţile nu sunt parte şi nici nu au fost îmbiate în a fi unse spre aprobarea demolării.
Adică, dacă ei nu se dedulcesc, ce grabă mai este ca mizeria de pe COŞBUC să dispară? Cum a stat atâţia ani, mai poate rezista în contra satisfacţiei manifestate de populaţie la auzul chestiei cu demolarea.

Vasile Periscop 11 - octombrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF