logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Sursele noastre ne-au informat iar noi am început să săpăm în stânga şi în dreapta, reuşind să punem cap la cap informaţiile în aşa fel încât să fim coerenţi şi credibili în ceea ce avem să vă spunem.

Minune mare oameni buni, minune post-decembristă în Galaţi, alături de altele precum moartea lui Frosa sau a lui Marian Ivan, foşti capi ai lumii interlope din Republicuţa Galaţi. Adică, spus mai pe şleau şi lumea asta interlopă are regulile ei bine definite, e controlată, nu e de capul ei, iar dacă vreo unul sare „calul” are toate şansele să dispară din decor, ori să fie pedepsit „aspru”. Uite, noi am aflat şi avem dovada (în facsimil) că unul ce se revendică „cel mai mare”, „cel mai tare”, a fost pus cu botul pe labe de servicii, de cei în drept, spre lauda şi respectul nostru. Adică, ajunsese unul Grigore din Pechea, „de ăia” cu pumnul, şişu, boxul, gaşca de ciraci, să stăpânească, să înfricoşeze, să ameninţe, să şantajeze.

Adică un târtan cu muşchi avea el legea lui, băgase frica, se revendica şeful interlopilor locali, omul îşi crease firmă de pază şi ordine (că ne-am umplut de ăstea, cică avem 70 de firme în bătătură).

„Select Security” avea vreo 400 şi ceva de salariaţi, o forţă „para-militară” de temut, contracte cu zeci şi sute de instituţii, la foarte multe obiective. Numai că noi şi nu numai noi deducem pe bază de supoziţii şi informaţii că astfel de firme de securitate intrate pe mâna interlopilor pot deveni adevărate arme distructive pentru comunitate, pentru lege, pentru democraţie şi fiinţa statului în parametri constituţionali.

Acum gurile rele, cei cu bârfa, cu şuşotelile, spun că i s-ar fi tras necazul, că declicul s-a produs din cauză că ar fi ameninţat doi fraţi cu afaceri tot în domeniu, şi că nu a ţinut cont de poziţia politico-economică a acestora, de protecţia politică, de apartenenţa lor la o „minoritate” miruită şi socotită ca fiind „aleasă”.

Mai spun unii că musai trebuie respectată zicala „că nu trebuie să dai cu piciorul într-un câine până nu ştii cine e stăpânul”, că dacă mai apoi te muşcă stăpânul, sigur turbezi.

Noi am mai aflat că băieţii aceştia „sunt bine” cu d-l comisar …., cu d-l senator …., cu IMM-istul şef, adică cu aceştia care păzesc ordinea, legea, economicul, într-un cuvânt funcţionarea societăţii democratice.

Observator 26 - septembrie - 2014

2 Responses so far.

 1. George Ispirliu spune:

  CODUL DEONTOLOGIC AL ZIARISTULUI
  ADOPTAT DE CLUBUL ROMAN DE PRESA
  ARTICOLUL 5
  Ziaristul va da publicitatii punctele de vedere ale tuturor partilor implicate in cazul unor pareri divergente. Nu se vor aduce acuzatii fara sa se ofere posibilitatea celui invinuit sa-si exprime punctul de vedere. Se va avea in vedere respectarea principiului prezumtiei de nevinovatie, astfel incat nici un individ nu va fi catalogat drept infractor pana cand o instanta juridica nu se va pronunta. Se va evita publicarea comentariilor si luarilor de pozitie asupra unor cauze aflate pe rol in justitie. Aceasta nu exclude relatarile obiective asupra faptelor in evolutia lor. Ziaristul nu se substituie institutiilor si puterilor publice.

 2. Revan Ionascu spune:

  Nici o problema acum firma se numeste DYP security si treaba merge mai departe sub paravanul unor terti perovenind din randul MAI….asa succes mai rar.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...