logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Da, după ce Angelo Tudor s-a săturat până în gât de SC Drumuri şi Poduri SA Galaţi, societate inutilă a CJG, care ar terebui vândută la fel ca şi Consproiect SA (dar cine draku e nebun să cumpere datorii?!), a fost înhipt boss acolo pensionarul MApN, Năvădaru. Apoi, anul acesta, a fost numit Ionel Borcea, ca administrator unic el urmând să salveze de la naufragiu o navă deja scufundată. Impetuosul şi neliniştitul Nelu Borcea şi-a dat demisia după mai puţin de o săptămână de la numirea în funcţia politică, băgând la înaintare moralitatea care-l caracterizează, în sensul că firmele lui au în obiectul de activitate chestiuni asemănătoare cu ale societăţii cu capital de stat.

Revenim la soarta fără noroc a Drumuri Judeţene, de la venirea lui Bacalbaşa la preşedinţia CJG. El l-a angajat pe Năvădaru, dându-i ordin lui madam Coca de la PIR să-l treacă peste proba eliminatorie numită PC. El a sărit această probă a calculatorului, fără să ştie măcar să joace „solitere” despre care crede că se joacă în doi!

Fiica lui a fost la fel de ajutată la examenul pentru angajare, subiectele fiindu-i rezolvate de către chiar membrii comisiei: Cristina Lupaşcu şi aceeaşi madam Coca. Cam aşa se fâlfâie legalitatea prin CJG-ul ghidonat de stewardeza Nicolae – Dobrovici Bacalbaşa, că doară e pe bani publici, nu din şpaga pe anestezii!

Grigore CORBU 14 - decembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...