logoImpact EST nr. 849 - 27.11.2020
logo

logo

numele-meu-este-cristian-dima-653şi pe această cale solicit sprijinul tuturor locuitorilor judeţului Galaţi care nu mai vor să facă parte dintr-o zonă defavorizată pentru a exercita vointa societăţii civile asupra decidenţilor politici. Vrem să semnăm cât mai mulţi o Petiţie online pentru construirea drumului expres Focşani-Tecuci-Galaţi-Brăila- autostrada A2 . Acestea sunt datele tehnice ale demersului iniţiat de liderul ALDE Galaţi, Cristian Dima. Pentru aceasta, Cristian Dima face ceea ce se face foarte rar la Galaţi-o dezbatere întrevedere publică, la Parcul de Soft, ce va avea loc joi, 13 octombrie, începând cu ora 11.00. Va fi prima dezbatere publică pentru susţinerea petiţiei pentru construirea unui drum expres care să lege zona Galaţi – Brăila atât de autostrada A2, cât și de Focșani, traseul acestuia fiind de la Focșani la autostradă, adică Focşani-Tecuci-Galaţi-Brăila- autostrada A2.

Printr-un comunicat de presă, consilierul municipal ALDE, Cristian Dima a anunţat că a lansat petiţia pe site-ul www.petiţieonline.com și în numai câteva zile au fost strânse aproximativ 1.000 de semnături.

„Galaţiul, parte a Zonei metropolitane Galaţi-Brăila, a doua aglomerare urbană după Bucureşti, a ajuns să fie din ce în ce mai izolat şi scos din programele de investiţii guvernamentale. Investiţiile private care ar putea  fi atrase în judeţul Galaţi au nevoie de o infrastructură performantă, iar gălăţenii au nevoie măcar de un drum expres care să le ofere siguranţă rutieră.

Deşi gălăţenii plătesc taxe şi impozite, deşi Galaţiul are destui parlamentari care să reprezinte interesele judeţului, în ultimii 20 de ani nu s-a văzut nici o concretizare în rezolvarea acestei preocupări a gălătenilor, o rezolvare care ar stimula economic zona în care trăim si ar creşte calitatea vieţii cetăţenilor din trei judete. De aceea, m-am hotărât să iniţiez o petiţie pentru construirea unui drum expres pe ruta Focşani – Tecuci – Galaţi – Brăila – A2. Petiţia a strîns, în numai câteva zile, aproape 1000 de semnături”, se spune în comunicatul lui Cristian Dima, care face și un apel către gălăţeni, să semneze petiţia pentru construirea drumului expres:„Fac un apel către societatea civilă, către toţi cetăţenii interesaţi de un viitor mai bun al judeţului Galaţi, să susţină și să semneze petiţia privind construirea drumului expres Focşani – Tecuci – Galaţi – Brăila – A2, atât fizic, pe listele de semnaturi cat si online. Petiţia va fi transmisă Parlamentului şi Guvernului României şi va fi susţinută în Parlament. Petenţi: Cetăţenii gălăţeni cu drept de vot, plătitori de taxe şi impozite.

Sudul Moldovei a fost exclus din nou, ca de obicei din strategia de dezvoltare a României, urmând să avem o speranţa din 2023. Cât să mai aşteptăm? Cât să mai tolerăm sărăcirea parcă intenţionată a judeţului nostru? Eu unul nu mai sunt dispus să aştept sau să tolerez această stare permanentă care ne este impusă. Ceea ce nu se poate rezolva pe cale politică se poate realiza prin vocile unite ale oamenilor. Acest lucru a fost suficient pentru a dărâma un guvern, oare nu se poate ca prin acelaşi mod să realizăm un lucru constructiv şi necesar ca realizarea drumului expres pe care-l aşteaptă de atâta timp oamenii din patru oraşe?

Viitorul Galaţiului este şi al tău! Semnează pentru Galaţi! Semnează pentru Tine!

 

SV 14 - octombrie - 2016

One Response so far.

  1. Iuian spune:

    Ce fata be bau, ai ?!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cristian Dima (PRO R

Încă din momentul prezentării planului PRO România pentru scoaterea ţării ...

Scrisoare deschisa m

Danamaria Neculai se simte sătulă până peste cap cu Gelu Ciorici şi ...

Cristian Dima (PRO R

Realizat de Opyum Advertising SRL D la comanda Pro Romania ...

Necunoscut în lumea

Era miercuri, 11 noiembrie, când DIICOT-Structura Centrală făcea sute de ...