logoImpact EST nr. 853 - 20.01.2021

Mă întâlnesc zilele trecute cu un pesedist înfocat rău, de altfel persoană respectabilă, ce începe să turuie din gură, făcând spume la adresa propriului partid local şi se înțelege a conducerii „care este”.

Începe cu Nica şi dă-i şi dă-i, de „mama lui” care a nenorocit ideea de social-democrație la Galați, de partid onest şi performant în a-şi pune amprenta de laudă cu tot ceea ce înseamnă orașul acesta în prezent.

Mai rău, spune el, este că „securistul acesta” a devenit un baron despotic, promovând nulitățile în general, neamurile şi prietenii, cei fără coloană, viermii, cei care l-au pupat musai pe bucile lui dolofane. De numele lui Nica se leagă istoria tristă a Republicuţei Galați, fără realizări, depopulată, cu industria făcută țăndări, cenușie, neatractivă investițional etc. etc. În continuare, amicul spune: „GATA” s-a terminat l-au găbjit ăștia de la DNA cu Microsoftul şi va da de draku’! Păi ce? e de ici de colea să furi şi să păgubești statul ROMÂN cu zeci de mii de euroi?! Cică în momentul în care îl va băga la mititica, ăștia din pe-se-de se vor îmbăta crunt, vor sări în sus de bucurie în speranța că întreaga coșmelie a partidului va cădea şi vom asista la o reconstrucție sănătoasă a acestuia, pe noi temelii, cu valorizare corectă a membrilor, cu democrație internă, şi  tot așa… iar dacă vor ieși din politică tot așa, sau pe cale naturală şi alde Durbacă şi Dobre, o să vedeți, spune guralivul pesedist, că ținutul acesta al nostru, va înflori şi va crește precum Făt-Frumos din Lacrimă.

Iar eu nu am de zis decât: „așa să ne ajute Dumnezeu”!

 

 

JAP 30 - noiembrie - 2016

One Response so far.

  1. basil spune:

    Despre Onor ” TZUTZU ”nu se mai zvoneste nimic ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...