logoImpact EST nr. 839 - 20.09.2020
http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner-1200x165.gif

Pe surse, am aflat că la 1 octombrie la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Patronatul oamenilor de afaceri gălăţeni sună adunarea acestora, ca în fiecare an, pentru aducere la cunoştinţa „onor opiniei publice”, numele celor care în 2014 au obţinut „oarece” profit, au creat locuri de muncă, au investit etc.

Acum, noi ştim din anii anteriori, că această „chestie” e o manifestare cu ştaif, că vine lume multă, selectă, că cine nu vine, nu prea există, că vine floarea cea vestită a politichiei şi administraţiei gălăţene, cei din finanţe şi bănci „in corpore”, personalităţi ale urbei, aleşi, numiţi, jurnalişti şi tot aşa.

Se spune că sunt nume noi, că sunt răsturnări spectaculoase în ierarhia economicului, că sunt surprize, că vin invitaţi şi „de sus” şi din ţară şi cei din teatru vor pigmenta programul şi cu momente de cultură, că doar vom fi în templul Thaliei. Promitem cititorilor noştri că vom fi acolo neapărat şi o să vă spunem apoi tot, inclusiv despre partea a doua a manifestării, unde alde Filimon şi ai lui ne-au obişnuit cu rafinamentul despre ce înseamnă un cocktail cu degustări de vinuri alese, şampanie, caviar şi altele.

La urma urmei, oamenii aceştia chiar merită să fie onoraţi şi cinstiţi de către comunitate, de către onoratul popor gălăţean, pentru că fără ei nici că am putea exista. Vivat ECONOMICUL! 

R.I. 25 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moştenirea lăsată

Instalaţia de desprăfuire pentru Furnalele 1 şi 2 a funcţionat ...

Firma olandeză Den

Societatea în cauză este una cu capital integral olandez şi ...

Costel şi generalul

Un gălăţean se revoltă şi-l interpelează pe preşedintele CJG, Costel ...