logoImpact EST nr. 849 - 25.11.2020
logo

logo

Pe un astfel de om l-aş da Afară. De la Vest la Est. De jur-împrejurul lumii. Dar l-aş da AFARĂ atât de mult încât, de pildă, după ce a văzut Dunărea şi dincolo de ea, poate civiliza oraşe ca Viena, Veneţia, Budapesta. Ştampilă de bun la export i-aş pune, dacă nu aş fi dominat de proşti.

Eu şi oraşul meu vom şti să-l PLĂTIM încât să circule în jurul LUMII la business class… încât să priceapă să n-o returneze.

Ce primar am eu, dacă nu-i ofer o reşedinţă confortabilă? Păi primarul meu unde să ofere un coctail unor manageri şi patroni de mari companii pe care îi va aduce în oraşul meu? Cum să nu fie atâta de bun, de valoros, încât să nu ştie să-mi spună cel mai bun loc pentru REŞEDINŢA oraşului meu, vizibilă şi de pe Dunăre, nu doar de pe Lună. Să le spună de undeva, de pe unde e Turnul de Televiziune, unde e o unitate militară inutilă, că Dunărea este cea mai mare şi mai ieftină AUTOSTRADĂ a Europei.

De ce să-l punem în situaţia mizerabilă de a fura? Îi facem reşedinţă permanentă, cu un hectar de parc şi de oameni care să-i şi dea muştele afară din oraş. Numai aşa va înţelege că ne este necesar. Altfel, cu de-alde pişă-prispă, pişă-bombeu, degeaba ne trece Dunărea prin POARTĂ.

Iar dacă de 25 de ani ne tot câcâim să-l găsim, el este mai dobitoc decât partidele-sereleuri.

Încă mai este timp să vină în faţa noastră SINGUR. Atunci îl vom crede că a înţeles că Galaţiul nu e o conjunctură, ci o mare REŞEDINŢĂ cu ieşire la mare!

G.C.-Ş. 15 - aprilie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Scrisoare deschisa m

Danamaria Neculai se simte sătulă până peste cap cu Gelu Ciorici şi ...

Cristian Dima (PRO R

Realizat de Opyum Advertising SRL D la comanda Pro Romania ...

Necunoscut în lumea

Era miercuri, 11 noiembrie, când DIICOT-Structura Centrală făcea sute de ...

Sifonări de milioan

Mamăăă, până şi salariaţii cu putere de decizie din Combinatul ...