logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

aRAMA 1Au revenit la interes conferinţele de presă de mase. Ca pe vremea lui Vadim Tudor, în care cei câţiva jurnalişti imprudenţi erau tăvăliţi în noroiala de politruci de toată jena. De data asta, face baie de presă cu public de partid Mircea Geoană. Acest prostănac reşapat s-a pus în serviciul lui Iulian Aramă, ca să facă o nouă trăsnaie politrucistă. Candidatul PSro pentru Primăria Galaţi, Iulian Aramă, a fost prezentat de Geoană cam aşa: „Colege şi colegi, vă propun de fapt această combinaţie între integritate şi profesionalism. Iulian este un coleg şi prieten bun de-al nostru, uitaţi-vă la cv-ul lui, la ceea ce a reuşit să facă din punct de vedere profesional într-o viaţă de om. Am venit să-l susţin pe Iulian Aramă şi echipa noastră de la PSRo în judeţul Galaţi şi în municipiu, pentru că este nevoie de o schimbare adevărată acum, nu altădată. Dacă ratăm momentul schimbării în politică la nivel naţional şi local în 2016, viitorul României arată extrem de sumbru”, a spus Mircea Geoană. Aha! Mda! Iulian Aramă, în vârstă de 49 de ani, fost prim vicepreşedinte al filialei PDL Galaţi şi consilier judeţean în trei mandate, este preşedintele organizaţiei judeţene PSRo Galaţi. Este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunciatii Iaşi, doctor în automatică. În perioada 2005-2012 a fost director politic al Electrica Galaţi, între 2009-2012 preşedinte (politruc) în CA al Electrocentrale Galaţi, iar în prezent este cadru didactic (rectorul Iulian Bârsan fost cadru de nădejde pedelist în Parlament să trăiască!) la Facultatea de Automatică Galaţi. Acesta este CV-ul oficial, prezentat chiar de candidatul Aramă, în faţa activului de partid şi a ziariştilor. A mai uitat câte ceva, dar noi nu avem memorie scurtă. Fostul consilier judeţean Iulian Aramă a fost exclus prin decembrie 2014 din Partidul Mişcarea Populară. Se dorea sluga matrozului Băsescu, dar canci implicare în campania electorală, pentru asta sunt slugi, nu doctori în traseism politic, nu? Şi PMP-iştii au votat pentru dat afară arama coclită. Mai înainte, acelaşi Aramă încerca şi ceva trădare, plecând din PDL de pe funcţia de  prim-vicepreşedinte şi din funcţia de consilier judeţean. A mai înfrânt Aramă PDL-ismul şi la alegerile parţiale de deputat în Colegiul 9, în cadrul alegerilor parlamentare parţiale, care s-au desfăşurat simultan cu scrutinul dedicat europarlamentarelor. Să nu uităm de contractul de mentenanţă  pe Piaţa Amzei Bucureşti, de milioane de euro, pe care îl gestionează cu nemul de ţepari SELIN! Acestea fiind memorate, deci, la primărie, PSRo, la Primărie!

S.V. 31 - martie - 2016

2 Responses so far.

  1. STUDENT spune:

    dar oare GEOANA stie ma TOADER o ffff pe d na ARAMA? da mi adresa ca i trimit eu pozele cu cei doi cum intra intr o garsoniera de la blocul G1 mazepa la parter. nu trasesera draperiile asa erau de incaldurati!

  2. Watch Dog spune:

    Arama? Un individ expirat, nu va strange nici votul neamurilor lui, un om lipsit de caracter, in care nu te poti baza un om la care „interesul poarta fesul”. Nu a excelat pe nici un plan profesional. Ca director la electrica a facut serviciul la o zi pe saptamana, dar a tras pe turta firmei lui de instalatii electrice lucrari cu bani multi. Ca si consilier judetean nu a stralucit. Pe cand era in consiliul de administrare la Electrocentrale si-a ajutat cumnata sa ia contract de consultanta juridica pe bani buni. Ca profesor, studentii spun ca nu stiu cum a ajuns asta preparator chiar daca el se da mare profesor. Acum nu mai stiu pe unde praseste, dar e clar ca nu exceleaza. Un smecheras de cartier sau mai bine zis de Cavadinesti care nu va juca niciodata cinstit.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...