logoImpact EST nr. 850 - 03.12.2020
logo

logo

În acest episod vom prezenta cel mai tare eveniment care a avut loc în anul 2016, din bătălia pe averea lui Cătălin Chelu.
Serialului vizând Războiul moştenitorilor lui Chelu, am considerat că va trebui să se numească, începând cu această dată “Războiul (ne)moştenitorilor lui Chelu”

Electroargeşul, perla Imperiului Chelu, a căzut!

Nu sub ocupaţia otomanilor şi nici a tătarilor, ci a monstruoasei coaliţii a membrilor grupului Chelu.
Aceasta a fost marea surpriză a anului 2016, doar până în acest moment. Finalul acestui an poate să ne aducă şi alte surprize. Vom vedea!
Pierderea controlului asupra Electroargeș are consecinţe fabuloase asupra averii răposatului, ce urma să fie împărţită de moştenitori. Cel puţin aşa a dorit şi a crezut el că este posibil.
Uriaşa escrocherie a început în vara-toamna anului trecut, când Ala Procopenco, una dintre fostele neveste din Basarabia, trezită peste noapte mare acţionară într-o serie de SA-uri din Galaţi, a vândut concubinului ei, Stefan Constantin, cam 25 milioane de acţiuni în valoare de aproximativ 2,8 milioane euro. Astfel, firmele acestuia, Constantin Relative Investements şi Benjamins United, au ajuns să deţină peste 30% din acţiunile perlei Electroargeş.
Tranzacţiile au fost de mare belea, în sensul că acţiunile s-au transferat, dar banii, cam multişori la număr, nu prea …existau. Ceva mărunţiş a fost, dar prea puţin.
DIICOT-ul Bucureşti a intrat pe fir, căci exista un sechestru penal în care se preciza foarte clar problema indisponibilzării sumelor de bani. Un prim cap a căzut încă de anul trecut, şi este al directorul firmei de brocheraj SSIF Brocher din Cluj, cea care a intermediat tranzacţiile.

 Ala blondina se trezeşte şi se …dezlănţuie

Parfumul teilor din acest an a trezit-o puţin pe blondina Ala Procopenco, care plutea pe valuri de la moartea bossului Chelu. În 24 mai, anul curent, aceasta transmite o adresă şoc către conducerea Electroargeş, înregistrată sub nr.4824/2016. Ce anunţă căuşeanca?  Că a făcut o plângere la DIICOT Bucureşti împotriva lui Ştefan Constantin, concubinul ei pînă mai ieri, în care plângere îl învinuieşte pe acesta pentru ,,săvîrşirea infracţiunii de înşelăciune, prevăzută de art.244 Cod Penal, în concurs cu infracţiunea de manipularea pieţei, prevăzută de art.279 lit.(b), raportat la art.248 şi art.244 alin(5) lit.(b) din legea 297-2004 privind piaţa de capital sub diverse forme de participaţie”. Curat – murdar, blondino! Ce ne mai spune căuşeanca este că firmele lui Ştefan Constantin nu au dispus şi nu dispun de sumele de bani despre care se vorbeşte în tranzacţii şi că a deschis mai multe acţiuni în justiţie. În final, ea cere în mod clar şi răspicat suspendarea măcar parţială a drepturilor de vot a firmelor fostului ei concubin. Acestea sunt citate din adresa mai sus menţionată. Halucinant, iată ce poate face trandafirul de la Moldova cu averea lui Chelu.
Cum – necum, cu plîngerea penală, fără plângerea penală, acţiunile nesăbuite ale blondinei s-au concretizat în această toamnă prin instalarea la conducerea acestei societăţi mamut a unui consiliu de administraţie de largă coaliţie naţională.

 Maşinaţiile diabolice au învins!

Astfel, în 7 septembrie 2016, în cadrul AGA ordinare s-a desăvârşit planul diabolic al şacalilor din grupul Chelu, plan îndelung chibzuit şi realizat prin întelegeri mârşave, care au dat lovitura de graţie averii la care visau moştenitorii de drept. Iată cine sunt cei ce au preluat puterea : Gavrilă Ion, Tudor Dumitru, Mihalcea Petru, Ştefan Constantin şi Vasilache Marius.
Incredibil dar adevărat! Personaje cunoscute şi afirmate ca duşmani de moarte până mai ieri, astăzi au ajuns împreună să conducă cea mai mare parte a imperiului lui Cătălin Chelu.
Cum au fost măturaţi din conducerea Electroargeşului personaje importante ca Chirilă Gheorghe, Pricop Florin, pare la prima vedere un mister, dar în spate sunt maşinaţii ce se derulează de luni bune: şantaj, ameninţări, trocuri ca la piaţa de vechituri.
Cum a ajuns în conducerea perlei Tudor  Dumitru, personajul de poveste din istoria Electroargeşului, duşmanul de serviciu al grupului Chelu? Mare mister.
Cum a reuşit tânărul gălăţean Ştefan Constantin, presupusul iubit al moldovencei Ala să se înscăuneze la conducerea Electroargeşului? Alt mare mister.
Misterul nu era complet dacă nu era înfipt în noua conducere omniprezentul Mihalcea Petru, pensionar de profesie, momentan, cel ce s-a jucat dintotdeauna în cadrul grupului Chelu cu bagheta fermecată, de care atârnau sforicele ce erau abil manevrate.
Tot ce s-a întâmplat cu perla coroanei, Electroargeşul, este o consecinţă a nesăbuinţei moldovencei Ala. Aceasta a fost manipulată şi introdusă întro maşinaţie fabuloasă ce pare că nu va rămâne fără consecinţe.
Despre sumele uriaşe din furăciune, maşinile şi vilele de sute de mii de euro, cine şi cum l-au furat pe Cătălin Chelu ani la rând, cum este tras pe sfoară ANAF-ul şi DIICOT-ul, cum au prelua frâiele grupului Chelu trioul gălăţean Ţîru Luminiţa, Mihalcea Petru şi Gabi Constantinescu, toate acestea în episoadele ce vor urma.

 

 

stopfraudegrupchelu@gmail.com 14 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cristian Dima (PRO R

    În momentele de cumpănă pe care le trăim, guvernarea actuală ...

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...