logoImpact EST nr. 858 - 24.02.2021

Această nouă lovitură dată de DIICOT-ST Galaţi grupului infracţional ghidonat de Boldea l-a adus din nou în prim-planul ineficienţei profesionale pe Gheorghe Ivan, încă procuror şef al DNA-ST Galaţi. El estesuspectat şi audiat de către Inspecţia pentru Procurori a CSN că a ţinut în nelucrare Dosarul Aviasan încă de la numirea lui din septembrie 2008. Lăsat rău de tot la vatra ineficienţei profesionale în două dosare de către DIICOT-ST Galaţi, lui Ivan nu i-a mai rămas decât să dea cu sebsemnatul la CSM, căci a tocat banul public aducându-l la DNA-ST Ivan, din arest, pe Mihail Boldea de 58 de ori în 85 de zile.

În afacerea Aviasan, tun de peste 40 milioane de euro, Boldea şi l-a ales drept apărător pe avocatul Romeo Cosma, cel ce apărase în instanţă interesele comunităţii locale Vânători, fiind chiar angajat de către C L Vânători. După ce a demonstrat la DNA-ST Galaţi şi la Structurile Centrale ale DIICOT şi DNA, precum şi la Procurorul General că cele 40 de hectare de la Aviasan au fost prădate printr-un titlu de proprietate falsificat, care a şi dispărut din dosar, Romeo Cosma şi-a ales un interpus prin care a primit cadou două hectare din partea Aviasan.

De aia a şi renunţat să mai fie cavalerul dreptăţii, preferând să treacă de cealaltă parte a interesului, inclusiv să-l apere pe Boldea, adică exact pe cel pe care îl acuzase de falsificarea titlului de proprietate.

Gelu CIORICI 26 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg