logoImpact EST nr. 822 - 06.06.2020

Această nouă lovitură dată de DIICOT-ST Galaţi grupului infracţional ghidonat de Boldea l-a adus din nou în prim-planul ineficienţei profesionale pe Gheorghe Ivan, încă procuror şef al DNA-ST Galaţi. El estesuspectat şi audiat de către Inspecţia pentru Procurori a CSN că a ţinut în nelucrare Dosarul Aviasan încă de la numirea lui din septembrie 2008. Lăsat rău de tot la vatra ineficienţei profesionale în două dosare de către DIICOT-ST Galaţi, lui Ivan nu i-a mai rămas decât să dea cu sebsemnatul la CSM, căci a tocat banul public aducându-l la DNA-ST Ivan, din arest, pe Mihail Boldea de 58 de ori în 85 de zile.

În afacerea Aviasan, tun de peste 40 milioane de euro, Boldea şi l-a ales drept apărător pe avocatul Romeo Cosma, cel ce apărase în instanţă interesele comunităţii locale Vânători, fiind chiar angajat de către C L Vânători. După ce a demonstrat la DNA-ST Galaţi şi la Structurile Centrale ale DIICOT şi DNA, precum şi la Procurorul General că cele 40 de hectare de la Aviasan au fost prădate printr-un titlu de proprietate falsificat, care a şi dispărut din dosar, Romeo Cosma şi-a ales un interpus prin care a primit cadou două hectare din partea Aviasan.

De aia a şi renunţat să mai fie cavalerul dreptăţii, preferând să treacă de cealaltă parte a interesului, inclusiv să-l apere pe Boldea, adică exact pe cel pe care îl acuzase de falsificarea titlului de proprietate.

Gelu CIORICI 26 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


Din categoria „Ori

Cum toate lucrurile evoluează pe lumea asta, cum nu te ...

Liviu Brătescu, Sec

În urma sesizărilor adresate Ministerului Culturii (MC) de către arhitectul ...