logoImpact EST nr. 855 - 26.01.2021

Am avut o discuţie cu senatorul Gh. Saghian, la sediul Partidului România Unită (PRU), situat în complexul „Parfumul Teilor”, fiind curios să aflu cum a eşuat el, dimpreună cu fantasticul său capital electoral, cu tot cu forţa sa organizatorică şi de anduranţă cât China. Am avut surpriza să constat că el crede că nu a pierdut nimic plecând din „cloaca” numită pesede, şi nici acceptând varianta penele, unde ar fi putut eşua răsunător.

Surpriza mea a fost să constat că senatorul nu mai vrea nimic politic pentru sine, fiind conştient că PRU nu va scoate 5%, indiferent de câte voturi va aspira el în judeţ, candidând ca deputat. Desigur, le va lua la mulţi politruci trişti şunca din fasole!

Mandatat de conducerea centrală a PRU ca preşedinte interimar al judeţenei acestui partid, Saghian va forma, creşte şi antrena o echipă de tineri politicieni încât acesteia săi revină la localele din 2020 un scor de măcar 7%. Acum, el a luat judeţul la pas şi dedică fiecărei comune o zi întreagă, expertiza sa în agricultură chiar fiind una redutabilă.

Dar, pe larg vom dialoga cu Gheorghe Saghian între-un promis viitor interviu, pe care l-a tot evitat de când a abandonat pesedeul.

G.C. 30 - septembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...