logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

Ştim că zonele caligrafiate mărunt şi anexele contractelor cu băncile, instituţiile financiare non-bancare, cu companiile de telefonie mobilă, de asigurări, în general cu acei parteneri care au în spate firme MULTINAŢIONALE, înrobesc cetăţeanul de bună credinţă, cu bun simţ şi cu frica lui Dumnezeu! Cum este, de fapt, mai tot românul, devenit, nu partener egal în relaţiile cu aceste prelungiri ale MULTINAŢIONALELOR, ci un sclav, un captiv bun de jupuit de viu.

Ei bine, pentru a întrerupe odată şirul acesta nesfârşit al robilor care plătesc pentru vinovăţii în care sunt atraşi cu parşivenie, iniţiem o rubrică prin care să-i determinăm să înceteze cu astfel de practici dezavuate, fie şi formal, în UE.

În măsura în care este posibil, vă vom acorda şi asistenţă de specialitate prin colaboratorii Impact-est, important este ca DUMNEAVOASTRĂ să ne sunaţi la 0746/11.94.11 sau să ne scrieţi pe adresa Galaţi, str. Tecuci 156 D, bloc T 4, ap. 44, cp 800386 sau pe e-mail geluce@yahoo.com, pentru a ne relata şi dovedi cu documente că sunteţi supuşi unui lung şir de nedreptăţi, care au la bază nelegalităţi.

Redacţia Impact-est 6 - decembrie - 2013

One Response so far.

  1. Vasile Lupu spune:

    Sculati voi oropsiti ai vietii
    din redacita Impact Est
    cititi din nou pe poetii
    ce urca pe un everest.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...