logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Oameni buni, aţi auzit de senatorul Marin? Dacă nu, vă spunem noi că individul cu pricina provine din talpa ţării, adică a lui Mârla, ude e greu cu gramatica, dar simplu să fii şmecher şi viclean precum Moromete.

În ţara asta, unde orice neica-nimeni semidoct sau incult poate să acceadă în Parlament, nu ar trebui să mai mire pe nimeni cum de avem un senator de „Pechea” get-beget. Omul nostru cu mult tupeu şi inconştienţă, ademenit de Dan Diaconescu, propulsat star al prostimii româneşti, a reuşit cu ajutorul conţăranilor – turmă şi masă de manevră – să ajungă SENATOR AL ROMÂNIEI.

Manevre, învârteli, afaceri dubioase, asociere cu actualul cap al lumii interlope (gura lumii), care se spune că e tot pechean şi conduce şi dictează orice în judeţul Galaţi. Apropo, cică celebrul cap al lumii interlope, Ogeaca, a cam pierdut teren serios în faţa lui Grigore Pecheanu şi că balanţa a fost înclinată de reprezentanţii unor Instituţii „speciale” din Republicuţa noastră.

Nu ne-am fi adus aminte de toate cele de mai sus, dacă nu am fi aflat de ultimele implicaţii ale senatorului în licitaţiile organizate de Consiliul Judeţului pentru atribuirea de licenţe şi trasee transportatorilor gălăţeni.

Dan Diaconescu, nefiind la Putere, fără OTeVe şi cu atâtea belele pe cap, şi-a cam pierdut parlamentarii, iar la Galaţi, în primul rând, pe senatorul Marin care a fost primit cu braţele deschise la PSD (ce ruşine). Chiar aşa, cum draku’ de luaţi voi toate gunoaiele?

Ei şi acum înţelegeţi, dragi cititori, că senator fiind, de pe-se-de la Putere, omul şi-a adjudecat, la împărţirea plăcintei cu traseele pe judeţ, cam o treime din acestea (în centru). S-a (se) foloseşte toată recuzita, de la şantaj la ameninţări, plus complicitatea licitatorului (de la sine înţeles) şi gata!, traseele se atribuie cui trebuie, neamuri, interlopi etc. Gurile rele spun că, de fapt, tot judeţul a fost împărţit trasându-se pe hartă „cui aparţine” şi cine este capo del tutti capi.

Mama mă-sii de democraţie, ce piaţă liberă? Ce concurenţă loială? Ce şanse pe criterii profesionale? Ce tembeli, să credem că trăim într-o ţară de drept, cu justiţie, poliţie, servicii şi toate alea.

Măi, domnule Preşedinte Dobrovici, fă, bre, curăţenie la nivel de vârfuri în rândul celor care te înconjoară, că o să te bage ăştia în belea. Nu mai sta ca „ăla” în păpuşoi, de parcă te-au anesteziat. Apropo! Country managerul judeţului există dar „lipseşte cu desăvârşire”, iar dacă l-aţi angajat ca să vireze salariul drept cotizaţie la partid, vă înţelegem.

Alo! DIICOT, DNA, SRI şi tot neamul, ştiţi de licitaţiile din administraţiile locale? Ştiţi câte firme de pază sunt, cui aparţin şi care este, în prezent, cea mai mare şi a cui este? Dar de …, de… cine spala parcul auto al AFDJ şi APDM… şi tot aşa?

JAP 6 - ianuarie - 2014

One Response so far.

  1. titel cracanatu spune:

    Din 2014 situatia se va schimba radical in Galati. Nicu Gheara o sa-i dea verde lui Titel Cracanatu de la Braila sa se extinda spre GL … Jale va fi .. Wild Wild West …

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...