logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Sau cum a vrut un ziarist să spele şi să parfumeze imaginea năclăită rău de tot, a primarului Marius Stan. Pentru că toată lumea îl bălăcăreşte, făcându-l albie de porci, îl denigrează, împroşcându-l cu cele mai alese arome pestilenţiale, acordându-i cele mai selecte înjurături, m-am hotărât să încerc să dovedesc că poate lucrurile nu stau chiar aşa. Prin urmare, am cotrobăit prin sertarul cu amintiri, capitolul „Alegeri locale” de acum aproape patru ani, când dumnealui a poposit în fruntea bucatelor. Şi iată ce a rezultat:

Domnia sa, cu o râvnă de invidiat, a făcut tot posibilul, ca să poată să fie discreditat tatăl de populaţia băştinaşă. Şi asta pentru că activitatea lui a fost eminamente distructivă, tăindu-şi astfel orice posibilităţi de comunicare cu electoratul, nemaiputând fi ferit din raza de acţiune a ventilatorului… Fostul fotbalist-consilier local, în acea perioadă ne aburea abundent, cu tot felul de promisiuni, evident mincinoase. Şi care bineînţeles, s-au transformat în nişte falnice nerealizări. Toată lumea îşi aminteşte de celebrele stadioane ultramoderne, pe care trebuia să joace o echipă de fotbal locală, în cupele europene. Cât despre tunelurile pe sub Dunăre, „a la Canalul Mânecii”, un film S.F., trecerile de pietoni suspendate precum autostrada lui Oprescu, cu modernizarea masivă a oraşului, şi o mulţime de alte trăsnăi.

Singurul lucru care i-a ieşit a fost la capitolul demolări. A ras de pe faţa pământului nişte garaje pe care i se pusese pata. Despre restul garajelor care nu au păţit nimic ce ne poate spune domnul „buldozerist şef”? Deasemeni, a demolat nişte prăpădite de chioşcuri, în care, de bine de rău, nişte amărâţi îşi câştigau traiul zilnic. Despre „ameninţarea” că va construi un „cvartal” de spaţii comerciale ultra-moderne în zona Bariera Traian, în care să se desfăşoare un comerţ civilizat, se mai aude ceva dom Stan?

Să mai spunem despre primarul nostru, şef de partid, că nu a binevoit nici în ruptul capului, să facă o urare cât de banală, pentru „supuşii” săi din gruparea politică numită UNPR, şi care au muncit întregul an pentru măria-sa? Dar mai grav este faptul că, perioada creştineştilor sărbători hibernale religioase, în care era vorba despre un eveniment extrem de important, acela cu naşterea mântuitorului nostru, domnul Iisus Hristos, a găsit – graţie aceluiaşi fotbalist-primar – oraşul Galaţi într-o stare de priveghi, mai rău decât cel din urmă cătun, fără brăduţi şi fără tradiţionalele ghirlande luminoase cu care eram obişnuiţi.

Domnule primar, dacă v-aţi fi făcut o albinuţă şi a-ţi fi văzut ce era la gura electoratului… Deci, cu mare părere de rău, de acum domnule fost primar, n-am găsit nici un fel de posibilităţi, indiferent de detergentul folosit, de a vă ajuta, şi deja timpul e pierdut. Iar la târgul primarilor care sunt neapărat necesari, ai stricat preţul definitiv. De la Bucureşti chiar nu se aude domnule General?!

Val Măreanu 5 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...