logoImpact EST nr. 855 - 28.01.2021

Sigur, calculat, metodic, s-au pus în mişcare pârghiile prin care se intenţionează a se întâmpla ceva măreţ în Republicuţa noastră, o faptă de care nu a mai auzit şi nu a mai văzut nimeni. Greu de imaginat că „se poate”, forţe nebănuite, bine organizate, sprijinite politic sau tolerate, au trecut la treabă pentru începerea procesului de demitere a Primarului „care este” în persoana lui Marius Stan.

Nu ştim cine îi mai poate opri, dacă se poate sau nu, cert este că în două săptămâni  s-au strâns aproape zece mii de semnături.

Dacă se continuă aşa, în stilul şi metoda adoptată, foarte ingenioasă, până prin luna mai, hai, iunie, sunt gata toate tabelele cu semnăturile necesare pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului fotbalist.

Tot pe surse am aflat că, în paralel, se lucrează de zor la dosarele care vor fi puse pe masa „organelor”, în care obiectul principal de lucru va fi cam tot ceea ce s-a întâmplat din iunie 2012 şi până în prezent.

Dacă este aşa şi, după cum ştiţi, noi nu  „mâncăm rahat”, se prefigurează nişte „zile ale Galaţiului” şi ale gălăţenilor extrem de interesante şi incitante.

(M.G.) 22 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...