logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

chebac 490 Echipa Otelul Galati a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 1-0 de formartia Dinamo Bucuresti in meciul din cadrul etapei a 27-a a sezonului 2007-2008.Aşa de tare s-a degradat clasa politică şi este atâta anarhie în partidul lui Oprea, cum de mult nu ne-a mai fost dat să vedem în peisajul Republicuţei Galaţi. Adică, mai direct spus, să fii membru de partid „proaspăt”, emigrant, fără oarece funcţie politică importantă şi să-ţi permiţi să ironizezi golăneşte, în văzul lumii, pe preşedintele tău de partid, nu se poartă oameni buni, niciunde. Cam asta face de ceva vreme Marius Stan, avându-l ca ţintă pe Eugen Chebac, punând pe jar uneperiştii, dar şi pe cei atenţi la tot ce se-ntâmplă în peisajul politic. Acum noi ştim că Marius este insubordonabil, că nu acceptă să-i fie cineva „deasupra”, că are un soi de aroganţă vecină cu indolenţa, că tot ceea ce este în jurul său de regulă îi pute, el fiind cel mai tare, cel mai mare. Toate acestea fără niciun suport concret şi real, solid în viaţă, omul trecând ca „gâsca prin apă”, creând în jurul său o falsă impresie de om puternic şi învingător, sigur de sine. Citiţi-i curriculum vitae şi o să vă lămuriţi, o să ne daţi dreptate, omul cu pricina neexcelând la niciun capitol, de la şcoală până la pregătirea profesională, beneficiind doar de oportunităţi adjudecate prin forţa întâmplării sau a conjuncturilor. Ori, în atare condiţii, îndrăzneala asociată cu impulsivitatea colerică dusă până aproape de violenţă, capul folosit ca „berbec” în a forţa uşile, în a dobândi tot ceea ce visa, s-au dovedit benefice în societatea NOUĂ în care s-a desăvârşit timp de douăzeci şi cinci de ani după ce a terminat-o cu fotbalul, creuzetul de cultură şi educaţie a datului cu piciorul în minge.

Vă mai aduceţi aminte că noi scriam mai demult, când preşedinte la Oţelul fiind, s-a repezit şi la gâtul lui Borş, ditamai directorul de Combinat şi sponsorul echipei de fotbal? Mai apoi, individul, după ce a ajuns Primar, a sărit şi la gâtul lui Dobre Victor, creatorul şi făuritorul omului politic – viitor Primar de Galaţi – vrând să-i „mulţumească”, înjurându-l peste tot ca la uşa cortului şi ţipând ca din gură de şarpe că el e „de drept” Preşedinte PNL.

În prezent nu e nicio mirare că i-a venit rândul „tovarăşului” Chebac, că doar acesta nu reprezintă absolut nimic, în condiţiile în care Stan se conversează la orice oră din zi şi din noapte cu marele Oprea şi nu cu uzatul, depăşitul, învechitul tovarăş Chebac.

Adică EL, marele, inegalabilul, frumosul Stan, e singurul exponent al NOULUI, al NOULUI ORAŞ, al NOII SOCIETĂŢI, NEVICIAT, CAPITALIST. El nici pionier nu a fost, nici utecist, nici membru de partid, nici fruntaş la învăţătură, nici în muncă, facultate făcută ca o necesitate şi grijă a partidului pentru viitorul sportiv, angajare ca inginer şi practicarea profesiei, doar pentru scurt timp şi în rest, după treizeci de ani a venit NOUA SOCIETATE, în majoritate a celor care au ştiut să dribleze şi să fenteze.

Măi, tovarăşe Chebac, noi îţi atragem atenţia că în curând o să te trezeşti cu pantalonii în vine, avându-l în spate pe Primarul „care este”, amuşinând la popoul dumitale, pregătit să ţi-o tragă.

Numai că Stan nu vrea să priceapă neam, că orice ar face de acum încolo, soarta sa este PECETLUITĂ ca Primar şi, apoi, bineînţeles, ca politruc. Când după trei ani nu ai făcut nimic, sau în bătaie de joc din ceea ce ai promis, când Republicuţa e devastată şi arată ca după război, când cetăţenii pe care-i păstoreşti au uitat de mult să mai zâmbească, nu mai ai nici o şansă să fii reales. Apropos, Stane, unde este intrarea NOUĂ promisă în Galati? Unde este Mall-ul mult promis, şi nu hala industrială fără cinematograf şi altele. Unde este Aqualandul de la Uzina de Apă? Unde este Drumul de Centură? Unde este TUNELUL pe sub Dunăre? Unde sunt blocurile ANL? Unde este „unda verde” în semaforizare? Unde sunt autobuzele curate, noi, cu scări hidraulice, cu aer condiţionat? Unde e oraşul fără caşcarabete? Unde e stadionul cel NOU? Unde… unde… unde?

Unde e Primăria cea nouă, funcţională, eficientă, necoruptă, pusă în slujba contribuabilului, a cetăţeanului? A, da! Ai transformat-o şi mai a drakului într-un bastion al bramburelii, ai făcut-o varză. Te-a învins cumva sistemul şi pe tine?

Noi zicem să-ţi faci bagajul, că mai ai doar un an şi vei pleca. Cine va veni? Dumnezeu cu mila. Să sperăm în trezirea alegătorului, în votarea OMULUI şi nu a coaliţiei de partide.

Obiectiv 27 - martie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...