logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Toţi părinţii responsabili strâng un ban deoparte pentru copiii lor, iar când le vine sorocul să zboare spre ÎNTEMEIERE, cu ce adună ca dar de nuntă, tot se face de cumpărarea unei locuinţe sau măcar de achitarea unui avans consistent de până la 50%. Altfel, unde părinţii sunt dilii şi consumă mai mult decât câştigă, ÎNTEMEIEREA odraslelor lor eşuează din cauza lipsei de intimitate, mulţi locuind, fiecare la părinţii lui, sau, pe rând, ba la unii, ba la alţii. Dar, oricum, şi bogaţii şi cei din clasa mijlocie, comit aceeaşi repetabilă tâmpenie: le cumpără tinerilor care pornesc în viaţă cu taina căsătoriei în inimă şi aripi, apartamente din fondul vechi. Sigur că finisajele interioare şi echiparea sunt vechi, uzate, depăşite de timp, de multe ori de un gust îndoielnic, instalaţiile sanitare sunt de tip stropitoare, casele de scară sunt jupuite şi vopsite în verde de WC public, pe trepte guma de mestecat străveche concurează cu aia nouă, cu mucurile de ţigară şi cu flegmele, iar uşile de la intrare sunt  şleampăte şi slobode ca-n parcuri.

 

Asta-i fondul vechi de locuinţe, din Centru până-n Mazepa, Ţiglina şi alte Micro patruzeciuri. Deci, pe un apartament cu două-trei camere, unde ai 50-70 mp, aruncaţi, băi, taţi dilii, un 45.000-60.000 de euro şi mai băgaţi în civilizarea lor între 10-15.000 de euro.

Başca alergătura, înroşirea telefoanelor, vizionările, agenţiile imobiliare, meseriaşii lui peşte, hămăleala gresiei, faianţei etc, notarii …

Iată, noi ne-am propus, aicişa la Impact-est să promovăm moacă clădirile unor dezvoltatori imobiliari care au argumente pentru oferta lor. Vă garantez că am hălăduit  prin  superbul Ansamblu Rezidenţial Millenium, situat în centrul geometric al Galaţiului, încât mi-am distrus o pereche de pantofi de calitate.

Citiţi, sunaţi, mergeţi şi vedeţi şi dacă nu avem dreptate vă oferim spaţiu redacţional egal ca să ne combateţi.

 

Singurul ansamblu de locuinţe cu clasă energetică „A”

Ansamblul Rezidenţial Millenium este singurul cu clădiri înalte care se înscrie din punct de vedere energetic în rândul caselor pasive, izolaţia termică asigurându-i clasa energetică „A”. Asta înseamnă că proprietarii unui apartament din acest ansamblu va fi scutit de impozit pe proprietate, conform normelor Comisiei Europene, timp de 7 ani, ceea ce ar putea însemna o economie de circa 20.000 de euro.

Ei bine, de aici oricine poate să rupă din suma asta de 5000 de euro să-şi cumpere un loc de parcare subteran la care se poate ajunge din apartament direct cu liftul.

Izolarea termică perfectă vă va reduce consumul energetic la jumătate. Toate fluidele energetice, inclusiv cele de alimentare cu apă, sunt racordate la trei surse alternative, pe modelul consumatorilor din categoria ZERO, cum sunt spitalele clinice de urgenţe.

 

Millenium e un bunker care rezistă la peste 8,5

Ansamblul în care merită să cumpăraţi o locuinţă pentru viitorul copiilor voştri este amplasat pe o structură de rezistenţă unică în Galaţi: pe piloţi foraţi şi betonaţi la o adâncime de 35 de metri, aceştia fiind încastraţi în SOL USCAT, nu în loes.

Millenium a fost construit, lucru certificat,  să reziste la cutremure de peste gradul 8,5 pe scara Richter.

Amplasarea în centrul geometric al Galaţiului, pe strada Bucureştii Noi colţ cu Tecuci, la câteva zeci de metri de intersecţia Bulevardului Coşbuc cu strada Tecuci, îi conferă încă un aspect de unicitate, de jur împrejur nemaiexistând vreo clădire înaltă, încât, din terasa vizitabilă pentru promenadă şi cafea, se vede Galaţiul cu Brateşul, Prutul, Basarabia, Dunărea, toată Dobrogea cu munţii Măcinului, gura Siretului, Poligonul Smârdan şi până spre pădurea Gârboavele.

Apartamente de 180 şi 220 mp

Atenţie, mai sunt doar 22 de apartamente pentru care încă nu s-a achitat avansul care poate fi de la 30% în sus. Acestea au suprafeţe de 180 mp, cele cu trei camere, şi 220 mp, cele cu patru camere. Compartimentarea, finisajele şi echiparea acestora vor fi executate la alegerea şi comanda beneficiarului, timpul de execuţie de la achitarea avansului fiind de maxim 30 de zile. Funcţie de gradul de finisare şi echipare, preţul pe metrul pătrat al unei locuinţe din Ansamblul Rezidenţial Millenium este între 750 şi 850 de euro pe metrul pătrat.

Oricum, vom reveni şi cu alte amănunte surprinzător de plăcute, menite să vă aducă în civilizaţie şi viitor, nu în trecutul babelor comuniste, mâncătoare de seminţe în faţa blocului.

Pentru chestiuni concrete, vizionare şi cumpărare, daţi un singur telefon, faceţi doar un singur drum: 0744/559.580.

Gelu CIORICI 13 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...