logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

camin liceul metalurgicConsiliul Local Municipal Galați a adoptat, în ședință de îndată, acoperirea parțială a pierderilor induse de prestarea serviciilor publice de distribuție și furnizare a apei calde pentru abonații Calorgal din vara anului 2015, în valoare de 3,35 milioane de lei. Dacă incompetența și impostura în funcția publică este acoperită de la bugetul public, plățile restante la utilitățile din blocurile ANL gestionate de Primăria Galați nu sunt acoperite de nicăieri. Cu aceste reguli haiducești, Primăria fuge de responsabilități și lasă pentru al doilea an în frig majoritatea locatarilor din blocul S6 din Cartierul Cantemir.

Din cauza datoriilor neplătite de rău platnicul Primăria Galați, locatarii blocului S6 suferă de frig

Tehnicile atacului cu genocid sunt exersate cu mare talent de birocrații din Primăria Galați și de la societatea Calorgal pe chiriașii ANL din Cartierul Cantemir. Blocul S6 are deja faima de bloc condamnat să nu poată fi încălzit, din cauza datoriilor la întreținere ale proprietarului Primăria Galați, ce nu-și respectă de câțiva ani obligațiile stabilite de legea de gestionare a condominiilor ANL. Pentru ca chiriașii să fie complet derutați și debusolați, s-a instituit un triunghi al iresponsabilității: Calorgal-societatea de gaz-Primărie. Care este mecanismul intim al imbecilităților cu metodă de la primăria Stan, prin care se reportează datorii și penalități închipuite??

Este scârbos de jegos și de odios

Iată cum blocul S6 din Cartierul Cantemir a devenit un fel de model pentru stilul neglijent în care poate face administrație Primăria Galați. Deși administratorul blocurilor este societatea Calorgal, care desemnează angajați pe post de administrator de condominiu, această societate nu are nici un control pe plățile restante acumulate de-a lungul anilor chiar de forul său tutelar: Primăria Galați. Numai la blocul S6 sunt contabilizate datorii la utilități de 167 de milioane de lei vechi, ca urmarea a unor restanțieri fictivi, evacuați deja din bloc. Datoriile și penalitățile aferente se măresc continuu și nici un funcționar din Primărie nu scoate din evidențele contabile restanțierii-fantomă. Din cauza acestor birocrații și pasări de răspunderi, familii întregi de oameni care sunt cu plățile la utilități la zi suferă de frig. Calorgal ridică din umeri și așteaptă ca șeful ierarhic, adică cel mai mare rău platnic care este Primăria să-și achite datoriile. Primăria Galați nu a putut fi contactată pentru a detalia motivele restanțelor la plata utilităților din blocurile cei aparțin. Din relatările administratorilor de bloc din Cartierul Dimitrie Cantemir, Primăria Galați este culpabilă pentru neîncasarea de la chiriașii evacuați a sumelor datorate pentru utilități, deoarece nu a făcut dovada debitelor în procesele de evacuare. Pentru întregul cartier, datoriile totale neîncasate sunt de circa 1 miliard lei vechi.

Silviu VASILACHE 27 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...