logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Nicolae Bacalba_2001Consiliul Judeţului Galaţi are maşini care nu suportă consumul de carburant plafonat. Pe această logică …ilogică, majoritatea compusă din consilierii PSD, ALDE şi UNPR a propus să se plafoneze consumul la 300 de litri lunar pentru fiecare maşină, dar au ataşat hotărârii de Consiliu Judeţean documente de consum …nelimitat. Alimentarea se face de la staţia bugetară, umplută pe banii contribuabililor din tot judeţul.

De la 300 la nelimitat, nu e decât un raport…special

La Consiliul Judeţului Galaţi s-a băgat la vot până nu se termină anul proiectul de hotărâre care să facă ce trebuie dintotdeauna-să asigure victoria elctorală a şmecherilor de la Partid pe banii populimii votante. Iată de ce s-a pus la vot zdrobitor de majoritar un proiect de hotărâre care propunea mărirea cotei de carburant de la 150 la 300 de litri pe lună, pentru fiecare dintre cele şase autoturisme pe care le au jmekerii CJ în dotare. Totul normal, mai puţin documentele prezentate consilierilor de conducerea CJ în frunte cu Baca. Ce credeţi, că erau documentele uzuale obişnuite? Erau, da cu schepsis. Adică ajustate cum a fost directiva de partid- între expunerea de motive şi raportul de specialitate fiind o mică mare diferenţă-se trecea de la cota limitată de 300 de litri la consum nelimitat. Mai mult, raportul de specialitate a fost antedatat şi nu era semnat de şefii direcţiilor de avizare, prevăzute de lege: Direcţia Economică, de Finanţe şi Dezvoltare Regională, Arhitect Şef, Direcţia de Patrimoniu, Direcţia de Contencios şi probleme juridice. Consilierul independent Simona Hapeci a cerut retragerea proiectului de pe ordinea de zi şi stabilirea unui normativ pentru fiecare autoturism. Conducerea Consiliului Judeţului a contraatacat după un scenariu specific de derbedei rătăciţi în administraţie, adică un fel de bâză pe plesnite, poate e derutat/ zăpăcit clientul. Preşedintele Baca, iniţiator de proiect a pasat răspunderea la secretarul judeţului, Paul Puşcaş, să motiveze el erorile. Că câr, că mâr, că e mult de muncă, că oamenii e obosiţi, că e o „eroare a aparatului de specialitate”.

facsimil 1 cota combust nelimfacsimil 2 cota carburanti 27 ora 00Cumplit de arţăgos şi de penibil, a sărit la bătaie vicele Hamza…

care a uluit pe toţi pesediştii cu instinctul lui de improvizaţie- 700 de litri de combustibil a economisit anul care a trecut (o fi economisit şi tonele arse de Baca în raitele lui pe la televiziuni?). Ce mai turavura, la vot, bre, la vot, că doar îi facem praf, ce dracu! Şi fără să mai justifice cum se trece de la 300 de litri la oricât vrem noi, Alianţa de putere aproximativ USL-istă a uzat de majoritatea zdrobitoare, care a impus o decizie perplexantă-maşinile se vor deplasa fără limitarea cotei de carburant. Şi uite-aşa, hotărârea de Consiliu Judeţean care permite consumul nelimitat de carburant a fost impusă de majoritatea PSD-ALDE-UNPR şi este justificată de apariţia Legii pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 80/2001. Ca o încununare a făcăturii şi mânărelii,chiar şi proiectul de hotărâre a Consiliului conţine o eroare de redactare, inversând cifrele din Titlul Legii-285 în loc de 258! Eh, dar parcă mai contează la valoarea lor o cifră?!

Cifrul octanic bezmetic 3 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF