logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

BORCEA, eroină

CRISTIAN BORCEA, fostul vânzător de butelii de aragaz, fostul şef al echipei de fotbal DINAMO BUCUREŞTI, fostul, dar mai ales, actualul puşcăriaş, fostul măsluitor de transferuri fotbalistice, încearcă o mică şmecherie: contopirea dosarelor transferurilor, cu cel al retrocedărilor de la Constanţa, de unde parandărătul a fost extrem de substanţial. În ultima vreme el mai are un motiv să scape de pandaimos, a devenit tată eroin. Păi, nouă copii nu-s de colea. Hai să vedem dacă doamna cu cântarul în mână şi legată la ochi, pune botul? Uite că nu, aşa că i-a dat şapte ani jumate de mititica.

Mazăre, bronzat

RADU MAZĂRE, zis şi „măi animalule”, fost primar de Constanţa, fost hoţ PSD-ist, fost tot ce i-a trecut prin cap atâta timp cât a avut pâinea şi cuţitul într-un mare oraş, actualmente şeful corului „RADU MAMEI”, de pe imensele plaje ale celebrei insule din America Centrală, numită Madagascar, unde deocamdată îndeplineşte funcţia de bronzat şef, contestă vehement condamnarea la 9 ani închisoare cu executare, strigând din dosul unul palmier plin de maimuţe, cum că va aduce el probe noi. Să vedem a spus orbul.

Ghiţă, PRU!

SEBASTIAN GHIŢĂ: după ce tovarăşii săi de haiducie urbanistică, (mare hoţ, că porc nu-i pot spune, că jignesc animalul), s-au străduit să-l dezinfecteze de toate mirosurile cu pronunţat iz pestilenţial, după ce l-au tuns, ras şi frizat, ca să dea bine la nunta bunului său prieten de sacrificat porci, Liviu Nicolae Dragnea, după ce a aruncat cu rahat în ventilator, îndemnând lumea la păruială organizată şi neorganizată la postul de Televiziune RTV, post care îi aparţine (oare de unde banii? SRI poate să ne spună?), după ce a bengănit tot felul de tâmpenii la adresa fostei şefe a DNA Laura Codruţa Kovesi, i s-a dat voie să-şi spună şi el o dorinţă. (Ultima?) Şi, fără să-i crape vreo parte a feţei, individul a anunţat că vrea să candideze la alegerile euro parlamentare, pe listele unui pseudopartid extremist maxim, numit PRU, adică Partidul ROMANIA UNITĂ, CU HOŢII ŞI INTERLOPII.

Leanţa&Bica

LENUŢA ŞI BICUŢA, două individe poposite cu ceva timp în urmă în America Centrală, concret COSTA RICA, au mărturisit că, deocamdată, mai vor să se pârlească puţin pe acolo, iar mai târziu să revină în ţară, sub forma unor băbuţe îmbrăcate zdrenţăros cu un copilaş de mâna dreaptă şi în stânga cu un toiag, numai s-o poată da în gât pe Laura Codruţa Kovesi la Uniunea Europeană, cum că nu a fost în stare să le prindă atunci când au furat şi ele, acolo, câteva zeci de milioane de euroi.
Mai mare râsul.

DIP - DIP 22 - martie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF