logoImpact EST nr. 784 - 21.08.2019

http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner.jpg

Cu o încăpăţânare cum rar ne-a fost dat să vedem în târgul nostru, an de an, Filimon, Preşedintele oamenilor de afaceri gălăţeni, organizează o sărbătoare de cinstire, de recunoaştere a performanţei în mediul economic.
Împreună cu o mână de oameni, toţi voluntari, nesalarizaţi niciodată sau bugetaţi de la STAT, Filimon se zbate să aducă în conştiinţa gălăţenilor rolul pe care îl au întreprinzătorii, economia de piaţă, profitul, clasa de mijloc, în funcţionarea normală a unui STAT democratic, în bunăstarea pe care aceştia o aduc pentru toţi cetăţenii.
După cum am aflat, la premierea celor mai buni va participa lume multă şi bună, invitaţi din regiunea Sud-Est şi de la Bucureşti. Cert este că în interesul competitivităţii, al dorinţei de depăşire şi dezvoltare, al cunoaşterii de către opinia publică, evenimentul polarizează interesul general. Ni s-a comunicat că tot acum (joi, 5 octombrie 2017, ora 15,00) la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” se va lansa şi Carta Albă a IMM-urilor din Regiunea Sud-Est, un studiu, o radiografie a domeniului, extrem de importantă pentru mediul de afaceri, dar şi pentru cel din politic şi administraţie.
Şi, fiind un moment festiv, cu diplome, cupe, flori etc., totul se va finaliza cu o cupă de şampanie şi altele în cinstea participanţilor. Ne aşteptăm (aşa cum am fost obişnuiţi) la o chestie selectă, cu ştaif.
Noi vom fi prezenţi şi îi îndemnăm şi pe alţii.

Jap 6 - octombrie - 2017

Lasa un raspuns


Impact-est ediţia 7

Ne vedem - citim joi, 29 august 2019

Statul şi băncile

Ion Banu (foto) este economist de profesie şi administrator special ...

Mergeanu s-a pension

Vajnicul comisar-şef de poliţie, Dumitru-Daniel Mergeanu, care şi-a şters cu ...