logoImpact EST nr. 771 - 23.04.2019

În loc să-i ardă un parastas cu suspinuri, şefimea din Calorgal a comis o paranghelie cu strigături şi cu deztextilări de s-a cutremurat întregul Restaurant Panoramic de pe pintenul falezei Dunării, care a fost închiriat de marele director tehnic al deja defunctei nou înfiinţatei Calorgal, Mircea Ispas. Insul este penelist de felul lui, dar e bine susţinut de pesede, ca şi şef-su Victor Dobre.
Ca de obicei, directoristul Mircea Ispas îşi serbează aniversarea de parcă ar fi ultima, el crezând mereu că-i pe moarte de când la greutatea corporală şi-a adăugat un kil de stenturi pe principalele artere cardio-vasculare. La evenimentul de luna aceasta a participat toată flora şi toată fauna din Calorgal şi din fostul penele, precum şi din actualul penele-pedele. Parangheliei i sa dat cep la ora 17.00 şi s-a terminat niciodată, căci printre cei 150 de invitaţi se aflau tot felul de eterni, cum ar fi V.P. Dobre, Mişu Capră, or Alexandros Galiaţatos-Papastratos, toţi foşti sferto-miniştri, adică secretari de stat în Ministerul de Interne şi în cel al Transporturilor.
DJ mix şi remix a fost neîntrecutul şi neegalatul bugetofag şi patron de televiziune, decanul de la jurnalism şi arte, Cătălin Negoiţă, care papă buget cu conducta şi ca director al Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu, indiferent de cine se schimbă la guvernare.
După ore întregi de vin şi haleală cu burta, muzichie şi hâţânare, clisme cu carbid şi injecţii cu bioxid de câlţi, au apărut şi dizeozele şi pokerul pe dezbrăcatelea, gurizdele şi vocalizdele dând  cep desfrâului şi desfrânării în acest oraş cenuşiu şi trist ca un doliu de om sărac.
Inimosul metalic Mircea Ispas a spart cam 100 de lei de invitat şi dacă înmulţim cu 150 de inşi care i-au cântat şi urat inimă de metal, aflăm că omul a aruncat pe gârlă peste 15.000 de lei noi, adică aproape un salariu de bugetar al încălzirii noastre.
În acest timp, 80% din populaţia oraşului se târăşte din datorie în datorie adusă în sapă de cauciuc de astfel de lichele politice, care s-au tot vânturat în ultimii 27 de ani la conducerea judeţului şi a ţării.
Sigur că acest pamflet nu ar trebui să intereseze pe nimeni, dar fiindcă este vorba de atârnaţii de banul public care s-au dat în astfel de stambă, fie ei directori, parlamentari, foşti prefecţi, or actuali decani, am hotărât că merită puşi la insectar pentru dezmăţul desfrânat la care s-au dedat fix în Postul Paştelui.

Grigore CORBU 31 - martie - 2017

Lasa un raspuns


Primarul Tecuciului,

Pentru a nu fi acuzaţi că intervenim sau modificăm sensul ...

Despre trecutul şi

Cine îşi mai aduce aminte de Marius Stan? Puţini, foarte ...

ZEUS l-a delegat pe

Tot felul de reptile, mai tinere sau mai îmbătrânite în ...