logoImpact EST nr. 867 - 18.04.2021

HCL 74/15.02.2018, minimul pe economie sau ce vrea muşchii lor? Aceasta este întrebarea.

Pe 2 ianuarie 2019, S.C. Transurb face un anunţ conform căruia se vor elibera abonamente de călătorie tuturor categoriilor de persoane care beneficiază de reduceri şi gratuităţi la transportul public local conform H.C.L.
Atenţie: Abonamentele pe luna ianuarie 2019 se vor elibera în baza documentelor prezentate mai jos (vezi facsimil) pentru fiecare categorie de persoane beneficiare de facilităţi. La nr. 6 găsim scris: Persoane cu salariul minim pe economie.

Blonda de la Hotel Dunărea nu mai vrea

Da, la ghişeul din centru, fătuca angajată la Transurb îmi explica că de la 1 ianuarie, salariul minim pe economie nu mai e minim şi nu mai eliberează abonament decât dacă semnez o hârtie că cică m-a informat că este vopsită şi a rezolvat un puzzle într-un an, în condiţiile în care pe cutie scria între 3 şi 5 ani.
Domnilor directori, vă rog să nu o daţi afară, pentru că este perfect sănătoasă de la gât în jos şi a spus cu gura din căpşorul ei că este în aceeaşi situaţie cu salariul minim pe economie care nu mai este minim şi săraca de ea nu mai înţelege nimic.
Ştiu (şi este normal) CA TOŢI ANGAJAŢII S.C. TRANSURB, de la director în jos sau de la femeia de serviciu în sus, să călătorească gratuit pe baza legitimaţiei de serviciu dar, domnilor directori, vă rog să vă mai daţi jos din maşinile de protocol şi să mai vedeţi ce se întâmplă pe moşia dumneavoastră.

Silviu Teodoru 25 - ianuarie - 2019

One Response so far.

  1. Violeta S spune:

    Am dorit să i-au legătura cu conducerea Transurb luna trecută. Am intrat pe internet şi am văzut adresa: Basarabiei nr.4. Când m-am deplasat la adresa respectivă, cu stupoare am aflat că aceştia s-au mutat cu sediul undeva la marginea oraşului la o fostă autobază a lor. De ce nu si-au dat pe site-ul societăţii actuala adresa de sediu?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...