http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022

În timp ce în Italia titlurile, transmisiile şi social media sunt invadate de mult discutatul „coronavirus”, 20.000 de militari americani se pregătesc să debarce în 7 aeroporturi europene şi se vor alătura celor 10.000 de militari americani deja prezenţi în Europa şi altor 7.000 de soldaţi din diferite ţări europene.
În total 37.000 de soldaţi înarmaţi. În ce scop? Pentru a ajuta statele să oprească acest virus exaltat sau să-i ajute pe cei care l-au contractat? Absolut nu !!!
Au ajuns pentru a se deplasa sau, folosind cuvintele oficialilor americani de top, pentru a se „răspândi” pe teritoriul european pentru a începe „Europa Defender 20” care va începe în aprilie şi ar trebui să se încheie în iulie!
Au fost informaţi cetăţenii despre ce este vorba? Evident că nu!
„Europa Defender 20” este un exerciţiu conceput de guvernul SUA în colaborare cu NATO pentru a „testa” strategiile care vor fi utilizate de SUA şi Europa (ceea ce confirmă supunerea sa faţă de SUA) dacă există o ameninţare cu un război ipotetic.
Amenintare de la cine? Evident, ofiţerii americani evită răspunsul fără să facă clarificări şi folosesc expresia generică „ameninţare ipotetică”. Evident, singura ameninţare ipotetică care poate fi atribuită gândirii americane este Rusia (aliatul Chinei), faţă de care SUA au creat de mult timp, în mod voluntar, mari tensiuni.
Dar să analizăm.
Pentru acest exerciţiu, pe lângă cei 37.000 de militari, vor fi aduse în Europa 14.000 de vehicule militare (tancuri, elicoptere etc…) şi, proporţional, muniţiile aferente.
Aşa că merită văzută ameninţarea „virusului”: soldaţii vor veni cu măştile şi vor aplica precauţiile adecvate pentru acest „exerciţiu”? Evident că nu!!!
Potrivit ofiţerilor americani, aceşti soldaţi sunt, „DISLOCAŢI DOAR ÎN CAZ DE CEVA”, prin urmare ei nu au dreptul de a contracta „coronavirusul”.
Ceva nu se leagă!!!
Şi atunci ne putem întreba:
– Pentru că e doar un exerciţiu, de ce nu este amânat, având în vedere nota OMS privind răspândirea acestui virus şi a haosului mass-media, social, de sănătate, politic şi economic pe care îl generează în lume?
– De ce cetăţenii civili pot contracta acest virus, iar militarii SUA se pot deplasa fără probleme?
– De ce s-a decis realizarea acestui exerciţiu geografic într-o zonă care prevede un conflict ipotetic cu Rusia şi nu în zone care privesc alte orizonturi?
– De ce 95% din mass-media nu vorbeşte despre asta?
– De ce nu vorbeşte niciun reprezentant al politicii italiene?
– Dacă soldaţii sunt „scutiţi” de îmbolnăvire, asta înseamnă că virusul nu este atât de contagios, sau există deja un vaccin care poate imuniza o fiinţă umană şi nu se spune?
– Dacă soldaţii americani ar contracta virusul, nu ar deveni ei înşişi o sursă exponenţială de răspândire a virusului?
Rusia a pus numeroase întrebări privind acest exerciţiu, la care nu a primit răspuns şi, de aceea, a declarat deja că îşi va menţine forţele militare în interiorul frontierelor sale, ceea ce nu împiedică însă un astfel de scenariu neliniştitor care implică două părţi armate. Este doar un exerciţiu sau nu?

Pentru a recapitula:
China, aliata Rusiei, a încheiat cu luni în urmă un contract cu Italia (o ţară esenţială pentru Europa pentru relaţiile legate de comerţul în Mediterana şi pentru poziţia sa strategică în cazul unui conflict) pentru a întări şi mai mult relaţiile comerciale solide dintre Italia şi China şi pentru a micşora influenţa Americii asupra Italiei cât mai mult.
Coronavirusul apare în acest moment şi porneşte din China, dar explodează incredibil în Italia, nu numai din punct de vedere al sănătăţii, dar mai ales alimentat de mass-media mondială, în ciuda faptului că declanşarea epidemiei nu este legată de un italian.
Ani de zile, China şi Rusia au fost adversari comerciali incontestabili ai SUA, deoarece importanţa lor atenuează foarte mult monopolul dolarului pe piaţa globală şi acest lucru, pentru SUA, creează o slăbire considerabilă a puterii atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere geopolitic.
De ceva timp, America face tot posibilul pentru a provoca Rusia cu mişcări de piaţă şi dislocări militare asupra a tot ceea ce afectează interesele sale comerciale şi geopolitice.
Acum, în timp ce cetăţenii lumii sunt ţintuiţi cu ochii şi urechile asupra Europei, Chinei şi Italiei, America, în schimb, fără a da nicio importanţă haosului care există în prezent cu privire la un virus despre care chiar şi virusologii spun lucruri diametral opuse, decide să continue un exerciţiu care, dacă ar fi fost un simplu exerciţiu, putea fi amânat cu uşurinţă pentru o perioadă mai liniştită.
Deci, de ce atâta presiune pentru ca soldaţii americani să aducă în Europa cantităţi alarmante de armament şi tehnică de luptă pentru un SIMPLU exerciţiu, în ciuda oricărei logici şi ştiind că acest lucru declanşează un nivel ridicat de alertă în Rusia?
Fenomenul „coronavirus” este un instrument util pentru a distrage şi pregăti o mare parte din cetăţenii lumii pentru ceva mai important care trebuie să se întâmple sau pe care cineva preconizează să-l producă şi care nu are nicio legătură cu soluţionarea epidemiei provocate de un virus gripal, ci cu o blocare sau distrugere a sistemului geopolitic global.
Ceva se întâmplă şi nu este vorba despre conspiraţie, ci de fapte geopolitice care sunt deja verificabile în aceste ore în 7 ţări europene.
Acesta este subiectul despre care ne punem întrebări.

(R.I.) 19 - martie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...