logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022

În fuga lor după voturi, în parşivenia încăierării românilor cu românii începută odată cu Colectivul şi cu Piaţa Universităţii şi continuată cu vestita apologie a muii, PNL a inventat Mitul Diasporei, a unei aşa-zise comunităţi care ar acţiona unitar, care ar avea nu ştiu ce valori comune şi ar fi un fel de cetăţeni de rang superior românilor rămaşi în ţară.
Atât li s-a spus că ei sunt deosebiţi, încât muncitorii plecaţi cu cârca pe şantierele de construcţii, căpşunarii, îngrijitoarele de bătrâni şi cei care au pus umărul la bunăstarea capitaliştilor din ţările în care au plecat, la care se adaugă şuţii, peştii şi producătoarele, chiar au crezut că sunt speciali, că lor li se cuvin drepturi mult peste celor ale noastre, ale celor care am rămas acasă.
Odată cu apariţia Noului Coronavirus, aşa-zisa Diasporă a lăsat dracu’ totul baltă şi a rupt graniţele, dorind să vină din nou acasă.
Ţările pe care le lăudau le-au tras un şut fix în cur şi le-au spus că nu pot să-i mai ţină, nu le pot asigura îngrijirea medicală. Italia, Spania, Germania, Marea Britanie capotează pe rând şi îi lasă baltă.
Speriaţi, aşa-zişii diasporezi, de fapt nişte români cărora începuse să le pută România, au implorat să fie lăsaţi să intre în ţară.
Arsenie Boca a prorocit în acest sens:
„Să-ţi înjuri ţara şi pe cei rămaşi acasă până faci bulbuci la gură după care să-i implori să vii înapoi acasă, chiar că doar sfinţii puteau vedea.”
Ieri, Marcel Vela, ministrul de interne care coordonează Situaţia de Urgenţă, membru PNL, le spunea să stea în ţările în care au ajuns.
Puţină lume ştie, cei de la graniţa dintre Austria şi Ungaria ştiau sigur, că ieri, până la postarea mea şi la Reportajul Rtv, Ambasadele nu le mai răspundeau, Ministerul de Externe – nu, Digi 24, de exemplu, se fofila după care nu a mai răspuns, iar alte televiziuni pur şi simplu le închideau telefonul în nas.
După ce m-au înjurat cum le-a venit la gură ani de zile, am decis să le arătăm că noi suntem oameni, că ne-a rămas acelaşi spirit românesc ancestral.

Dumnezeu e Mare!

Uniunea Europeană este un concept gol, ţările au fost lăsate de izbelişte, Italia plânge, Spania plânge, Germania se închide în ea şi nu vrea să dea nici o mască din cele pe care le produce. Fiecare ţară este pe cont propriu. Atunci de ce şi cui ne-aţi vândut la suprapreţ?
Multiculuralism, corectitudine politică, LGBT, multă ură, ne-aţi distrus industriile, le-aţi adus pe ale voastre pe care acum le închideţi.
Dar mai ales ne-aţi încăierat.
Iar acum noi trebuie să ne împăcăm cu noi înşine.
Până acum, criza aceasta ne dă pe bandă rulantă lecţie după lecţie:

Prima, este aceea că Diaspora nu există, există doar români plecaţi în patru zări, speriaţi şi care au dat buzna înapoi acasă.

(R.I.) 20 - martie - 2020

2 Responses so far.

  1. Un punct de vedere spune:

    De acord cu dvs in ceea ce priveste pestii plus ”producatoarele” si etnicii insolenti cu fuste ,cei care fura,cei care ne fac de rusine,etc, dar cat despre cei plecati din disperare, pentru ca nu-si mai gaseau un loc de munca decent(fabrici inchise de catre PSD, PNL,PDL,USL, etc),sau cei care refuzau sa mai munceasca in conditii umilitoare si prost platiti la patroni neamuri proaste, cei care nu aveau pile si relatii in sistemul securistoid pentru a ocupa un post de bugetar bine platit sa taie frunze la patrupede, cei care efectiv trebuiau sa puna o paine pe masa la copii ,lasati-i in pace!Nu mai adaugati motive de discordie la un popor si asa dezbinat in aceste vremuri apocaliptice! Cand trimiteau bani in tara la buget erau buni? Din ce observ ne autodistrugem singuri si fara ajutorul strainilor

    • toni spune:

      Ei nu trimiteau bani pentru buget ci pentru ei, nu plateau impozite iar acum se trateaza pe banii nostrii si ne si imbolnavesc nerespectind nimic,considerindu se mai superiori. De altfel cind veneau in Romania nu mai stiau nici limba,iar acum vorbesc la perfectie si mai ales ca ziceau ce se pisa pe noi.Cred ca a venit momentul sa fie invers. Ce spuneti?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...