logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

rahova

Iată ce caz zguduitor a prezentat avocata Laura Vicol pe pagina sa de facebook: „Pentru toţi deontologii, pentru toţi tinerii frumoşi şi liberi şi, în general, pentru toţi ăştia care lătraţi că puşcăriaşii nu sunt oameni privaţi doar de dreptul la libertate, ci car trebui omorâţi cu pietre în piaţa publică, vă spun ce s-a întâmplat într-un penitenciar din România anului 2017. Îl chema Bujor şi avea 36 de ani. Condamnat pentru tâlhărie, executase 7 ani şi mai avea 7 luni de detenţie. De patru ori a fost refuzat în comisia de liberare condiţionată. Acum trei săptămâni i-au murit soţia şi copilul într-un accident îngrozitor de maşină. Mutilaţi, au fost duşi la groapă fără să i se permită să asiste la înmormântare. La o săptămână, i-a murit fratele, i s-a refuzat o permisie de 24 de ore să plângă la trei cruci.
Joi s-a spânzurat, a crezut că este singura variantă în care poate să-i mai întâlnească. Cu siguranţă voi o veţi duce mai bine, facturile vi se vor plăti singure şi vara va veni mai repede pentru voi.
Sunteţi toţi nişte morţi vii, fără pic de umanitate, fără suflet…
Aş mai scrie, dar mă duc să-mi ţin copiii în braţe şi să mă rog la Dumnezeu să vă lumineze mintea!”
Dar pentru Dumnezeii din Justiţie, din Sistem, nu există nimeni şi nimic deasupra lor, chiar dacă legiuitorul a statuat prin Legea 254/2017 privind executarea pedepselor că permisiunea de a ieşi din penitenciar poate fi acordată, printre altele, pentru „participarea persoanei condamnate la înhumarea soţului sau soţiei, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică”.
Mama ei de nemernicie judecătorească!

(Lector) 24 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...