logoImpact EST nr. 755 - 14.12.2018

Printre cei 157 de candidaţi care au trecut de proba eliminatorie a examenului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (INM), în sesiunea iulie-octombrie 2017, din Galaţi s-au calificat pentru proba „interviului” doar 12…apostoli. Această probă se va desfăşura în perioada 12-23 octombrie a.c., fiecare dintre ei ştiind din datele oficiale ale Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) când a fost programat. Patru dintre cei 12 au optat pentru calitatea de magistrat-procuror, restul de opt alegând să devină magistraţi-judecători.
Punctajul maxim la proba scrisă, care a constat în trei componente, a fost de o sută de puncte, iar sub 70 de puncte s-a tras linia admişilor. În urma soluţionării contestaţiilor, iată-i şi pe cei viitori 12 magistraţi, ordinea fiind cea din tabelul numeric.
Cel mai mare punctaj dintre gălăţeni l-a obţinut George-Marian Lapteş (88 de puncte), drept pentru care merită aplauzele noastre. Următorii 11 sunt: Denisa-Mădălina Voican (84 p), Doru Huştiu (79 p), Viviana-Mariana T. Ciafalon (80 p), Ileana Stăncescu (79 p), Alina-Lucia Damian (82 p), Adrian Chiper (72 p) – în sfârşit! -, Gianina Lovin (71 p), Elena-Loredana Bujoreanu (78 p), Oana-Ionela Bujor şi Adrian-Silviu Comănescu.
După proba aproape formală a interviului şi după absolvire, când vor deveni magistraţi-asistenţi, le urăm să vie buni, cinstiţi şi drepţi, cu respect faţă de lege şi de aplicarea în spiritul şi în litera ei, dar mai ales cu credinţă în Adevăr ca în Dumnezeu!

(R.I.) 13 - octombrie - 2017

One Response so far.

  1. Justitiarul spune:

    George-Marian Lapteș a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității ,,Dunărea de Jos” din Galați, avându-l ca îndrumător pe profesorul Gheorghe Ivan.

Lasa un raspuns


Scandalul corvetelor

Acum trei săptămâni, Ministerul Apărării a deschis, în sfârşit, plicurile ...

Conducerea Spitalulu

După modelul consacrat de către comisarul şef Marius Dobrea, şeful ...

Speranţă cu clauz

Deşi, chiar în mandatul lui Ionuţ Pucheanu, multe străzi s-au ...