logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Ingerinţele actualei guvernări în domeniul juridic pe care l-a destabilizat, în opinia oficialilor de la Bruxelles, atrag după sine suspendarea extrădărilor către România!
Beneficiari sunt ultimii fugari care au fost primiţi cu covor roşu acolo pe unde s-au aciuat, iar statul român cheltuie sume uriaşe din bani publici cu diligenţele de extrădare.
Un Sebastian Ghiţă, aflător în Serbia, Alina Bica, doamnă care avocăţeşte prin Costa Rica, şi un Radu Mazăre, care se bronzează prin Madagascar, pot sta liniştiţi, guvernul lor ştie să destabilizeze ţara încât să le fie şi lor, ca fugari, bine.
Expertul UE care recomandă suspendarea extrădărilor altor state la solicitările venite din partea statului român, se numeşte Gary Cartight. Iată şi un citat edificator din raportul întocmit de către acest expert, aşa cum a fost citat în ziarul „România liberă”.
„În acest raport, discutăm problema reformelor judiciare şi penale solicitate României înaintea aderării la UE, dar care în realitate nu au fost aplicate deloc. Drept rezultat, ţara încă este afectată de un sistem corupt şi părtinitor care este în principal domeniul serviciilor de informaţii, menţinând reţele şi practici specifice perioadei sovietice, cu un sistem de justiţie corupt şi condiţii pentru detenţie care nu suportă comparaţie cu cele ale oricărei naţiuni dezvoltate din secolul 21.

(R.I.) 26 - ianuarie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg