logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

Am aşteptat să treacă oarece timp, să se sedimenteze lucrurile, astfel încât fără emoţii, la rece, să ne lămurim cu poziţia actuală a Pe-se-de Republicuţa Galaţi la nivel central.
Cert este că după Congresul pe-se-de, ne-au rămas pe retină două lucruri extrem de sugestive, care spun tot despre locul în care se află, se poziţionează, Organizaţia Judeţeană şi preşedintele NICA.
Prima observaţie pe care o avem e legată de faptul că Nica şi Republicuţa pe-se-de, de la înfiinţare şi până în prezent, a ocupat o poziţie fruntaşă, de prim rang, în ierarhia de partid, graţie rezultatelor dar şi relaţiilor şi legăturilor personale, a modului de coagulare a puterii într-un partid.
Ori, la ultimul Congres, Galaţiul a pierdut statutul de lider regional în favoarea lui Oprişan, adică Vrancea e fruncea şi nu Nica şi al lui Galaţi.
A doua observaţie şi care vine ca o consecinţă a primei sau în completare, este ceea ce a văzut o ţară întreagă pe toate canalele de televiziune, dar care din păcate în majoritate a trecut neobservată. Numai că unii găozari mai tociţi în meserie, cu ştiinţă de a se uita la „ce şi cum”, a analiza şi observa orice detaliu care spune mult, au observat alături de noi ce trebuia. Astfel, atunci când Dragnea a intrat în sala Palatului, s-a îndreptat spre primele rânduri, salutând, strângând mâini, zâmbind, după o procedură bine stabilită şi practicată de timp îndelungat la astfel de evenimente. Şefii din primele două rânduri au avut parte de pupături, strângeri de mâini, cuvinte adresate la vedere, zâmbete şi tot aşa. Singurul căruia i s-au întins două degete şi nu tu pupat, îmbrăţişat, ba chiar s-a încruntat de i-a căzut mustaţa lui Dragnea, a fost tovarăşul nostru drag şi scump, Nica Dan.
Am derulat imaginile de zeci de ori şi am analizat fiecare detaliu, ajungând la aceeaşi concluzie ce poartă numele de DIZGRAŢIE.

(OB) 30 - martie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...