logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

Aşa scrie Lucian Pahonţu, şeful Serviciului de Pază şi Protocol (SPP), în declaraţia sa de avere dată pe ultimul an fiscal încheiat. Că are un venit anual din salarii de 185.862 lei, ceea ce înseamnă că el câştigă lunar un salariu fabulos de 15.488 de lei.
Sigur că el nu munceşte mai mult decât noi, amărăştenii care avem, obligatoriu, 1.900 de lei salariu, din care mai luăm în mână doar 1.100 de lei, statul încasând şi el 800 de lei, adică aproape jumătate din leafa minimă cu care i-a pedepsit pe angajatori să o dea salariaţilor cu satisfacţia de a muta din buzunarul mediului privat în buzunarul statului sume uriaşe cu care să susţină majorările nesimţite ale angajaţilor în sistemul de stat, mai precis în administraţia publică.
Căci şi Pahonţu ăsta este tot bugetofag, el mâncând lunar cât netul a vreo 13-14 pălmaşi din privat.

(GECO) 2 - februarie - 2018

2 Responses so far.

  1. stanciu anton spune:

    sunt onorat ca publicatia d-voastra nu mi-a uitat numele, dar de ce nu-mi faceti o propunere de colaborare sau opinia unui aproximativ octogenar nu va mai intereseaza? chiar, as vrea sa stiu, de ce?!

  2. stanciu anton spune:

    nu, zau?! v-am trimis la un moment dat un pamflet in pielea goala, intitulat ::”Latrina fudula!” – l-a publicat viata libera, n-a fost rau…
    l-ati citit? Din pacate Primaria n-a reactionat! Stiu caIMPACTUL e mai citit si de cine trebuie si de cine nu.Asta este de pe tine si ziarul hazul! Vwzi, draga Gelu, de aia te iubesc eu pe tine si ziarul tau si nu numai eu…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...