logoImpact EST nr. 814 - 07.04.2020

Primăria municipiului Galaţi îi informează pe cetăţenii care au deşeuri vegetale că Staţia de sortare şi compostare Barboşi primeşte aceste deşeuri gratuit. Potrivit unui comunicat al municipalităţii, tot mai mulţi cetăţeni depozitează deşeuri vegetale în locurile special amenajate doar pentru deşeurile menajere.
„Având în vedere că, în ultima perioadă, la punctele gospodăreşti (destinate doar deşeurilor menajere) din municipiul Galaţi au fost depozitate deşeuri vegetale, Serviciul Public Ecosal Galaţi informează toate persoanele fizice şi juridice că primeşte la Staţia de sortare şi compostare Barboşi aceste deşeuri, fără costuri, de luni până vineri, în intervalul orar 07:00 – 15:00. Persoanele fizice care nu au posibilitatea să transporte deşeurile vegetale la Staţia de sortare, inclusiv Asociaţiile de proprietari/locatari, beneficiază de sprijinul Serviciului Public Ecosal. Acestea pot apela la numerele de telefon 0236/312282 şi 0372/74188, de luni până vineri, în intervalul orar 06:00 – 20:00, sâmbătă şi duminică între orele 06:00 – 14:00 sau la adresele de mail: dispecerat@ecosalgl.ro, office@ecosalgl.ro, pentru a solicita transportul deşeurilor vegetale adunate din grădinile blocurilor sau de pe orice suprafaţă de pe domeniul public.
Gălăţenii sunt rugaţi să adune în grămezi deşeurile vegetale, într-un loc uşor accesibil pentru a permite accesul utilajelor de încărcare şi transport, apoi să contacteze Serviciul Public Ecosal. Persoanele juridice care au nevoie de încărcarea, colectarea şi transportul deşeurilor vegetale sunt rugate să contacteze Serviciul Public Ecosal la numerele de telefon 0236/411197 şi 0236/322727 – int. 215, de luni până vineri, în intervalul 07:30 – 15:30 sau la adresa de mail: office@ecosalgl.ro. În cazul persoanelor juridice acest serviciu este contra cost”, se arată într-un comunicat al municipalităţii.

(R.I.) 12 - aprilie - 2019

Lasa un raspuns


La Spitalul CFR Gala

O informaţie de ultimă oră vine să confirme că nu ...

China nu doarme, ca

S-a pus în mişcare CHINA, la solicitările din România. Un ...

Primul decedat din G

Replica inconştientului col. dr. cdt. al spitalului, Adrian Boicu, a ...

Priorităţile socie

Opinie de Irina Dobre, Partener Audit, și Vasile Rusu, Manager ...

Important

Impact-est își suspendă temporar ediția tipărită Am ales să vă protejăm ...