logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Iniţiativele de educaţie anticorupţie continuă în ciuda vremurilor atipice care necesită un anumit comportament social.
Astăzi, am primit vizita domnului George Cristian Schin, decan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, care a formulat propuneri de proiecte comune care să contribuie la dezvoltarea eticii şi integrităţii în mediul universitar, dar şi de pregătire a studenţilor în domeniul politicilor anticorupţie.
În baza protocolului de colaborare existent între #DGA şi universitatea gălăţeană, în perioada următoare vor fi identificate oportunităţi de organizare a unor dezbateri online pe subiecte de etică şi integritate, urmând a fi conturate inclusiv idei de proiecte mai ample care să poată beneficia de finanţare europeană.
Direcţia Generală Anticorupţie este o prezenţă activă în mediul universitar unde cultivă proiecte de educaţie anticorupţie cu instituţii de învăţământ superior din întreaga ţară. În acest context au fost organizate dezbateri, concursuri de eseuri pe subiecte anticorupţie cu participare studenţească, mese rotunde şi alte evenimente care au implicat deopotrivă studenţii, ofiţerii DGA şi profesorii universitari în activităţi de promovare a măsurilor de evitare a vulnerabilităţilor în domeniul integrităţii publice şi a politicilor anticorupţie.

Direcţia Generală Anticorupţie 21 - mai - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...