logoImpact EST nr. 840 - 27.09.2020

Am ales să vă protejăm pe voi, cititorii ediției tipărite a săptămânalului Impact-est, precum și pe membrii echipei redacționale și tehnice a editorului săptămânalului vostru preferat. Perioada va fi identică cu cea a situației de urgență, hotărâtă prin Decret al Președintelui României și cuprinsă între 16 martie – 16 aprilie 2020. Sigur că am fost determinați să luăm această decizie și din cauze de blocaj economic sever, tipografia unde tipărim săptămânalul Impact-est închizându-și si ea porțile producției pentru o perioadă asemănătoare, salariații de aici intrând în concediu de odihnă sau, după caz, în șomaj tehnic, daca nu cumva chiar în concediu fără salariu.

În schimb, rămânem pe baricade, fiecare pe la casele noastre și cât mai rar pe la sediul redacției. Deci, nu uitați, rămânem deschiși dialogului cu voi prin intermediul telefoanelor și al adreselor de mail pe care le găsiți și pe ediția online: www.impact-est.ro .

Tot pentru că nu mai apărem în format tipărit în această perioadă, nu veți găsi pe site imaginile ziarului, ci doar pozele care însoțesc articolele. În schimb, site-ul se va actualiza permanent, cu ultimele știri de interes.

Să fiți sănătoși și iubiți!

Echipa Impact-est

(R.I.) 19 - martie - 2020

One Response so far.

  1. Partenie Cristina spune:

    Buna ziua!
    Sunt o cititoare fidela a ziuarului Impact Est si doresc sa va felicit pentru tot ceea ce faceti, intreaga echipa este admirabila in privinta profesionalismului de care da dovada cu fiecare editie! Sunt impresionata de detaliile de care dispuneti si abia astept sa citesc un nou numar.
    In ceea ce priveste ancheta sociala, sunteti mai buni decat Viata Libera!
    Va doresc spor la treaba, sa fiti sanatosi si cat mai multe ziare tiparite/on line!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...