logoImpact EST nr. 839 - 22.09.2020
http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner-1200x165.gif

Am ales să vă protejăm pe voi, cititorii ediţiei tipărite a săptămânalului Impact-est, precum şi pe membrii echipei redacţionale şi tehnice a editorului săptămânalului vostru preferat. Perioada va fi identică cu cea a situaţiei de urgenţă, hotărâtă prin Decret al Preşedintelui României şi cuprinsă între 16 martie – 16 aprilie 2020. Sigur că am fost determinaţi să luăm această decizie şi din cauze de blocaj economic sever, tipografia unde tipărim săptămânalul Impact-est închizându-şi si ea porţile producţiei pentru o perioadă asemănătoare, salariaţii de aici intrând în concediu de odihnă sau, după caz, în şomaj tehnic, daca nu cumva chiar în concediu fără salariu.

În schimb, rămânem pe baricade, fiecare pe la casele noastre şi cât mai rar pe la sediul redacţiei. Deci, nu uitaţi, rămânem deschişi dialogului cu voi prin intermediul telefoanelor şi al adreselor de mail pe care le găsiţi şi pe ediţia online: www.impact-est.ro .

Tot pentru că nu mai apărem în format tipărit în această perioadă, nu veţi găsi pe site imaginile ziarului, ci doar pozele care însoţesc articolele. În schimb, site-ul se va actualiza permanent, cu ultimele ştiri de interes.

Să fiţi sănătoşi şi iubiţi!

(R.I.) 27 - martie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moştenirea lăsată

Instalaţia de desprăfuire pentru Furnalele 1 şi 2 a funcţionat ...

Firma olandeză Den

Societatea în cauză este una cu capital integral olandez şi ...

Costel şi generalul

Un gălăţean se revoltă şi-l interpelează pe preşedintele CJG, Costel ...