logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

Atenţie!
Un prieten a parcat într-o parcare publică. Când a plecat a  remarcat o hârtie pusă pe geamul din spate. Când a ridicat-o (după ce  a ajuns acasă) a văzut că era un bon de benzină…. Din fericire unul  dintre prieteni i-a zis, mai înainte de această întâmplare, să nu oprească, căci era posibil că cineva să-l  aştepte să coboare din maşină. Această tehnică se aplică atât femeilor cât şi bărbaţilor. Atenţie la hârtiile lipite pe lunetă maşinii dvs. O nouă manieră de furt  a maşinii (nu e o glumă)!  CUM? E SIMPLU!!! Este bine de ştiut: Mergeţi în parking, deschideţi  maşină şi intraţi înăuntru. Porniţi motorul şi băgaţi în marşarier. În timp ce priviţi prin lunetă pentru a merge cu spatele, remarcaţi o hârtie lipită în mijlocul lunetei. Vă opriţi, ieşiţi din maşină pentru a da la o parte hârtia
(sau altceva) care vă blochează vederea. Când ajungeţi în spatele maşinii, apare hoţul nu se ştie de unde. Intră în maşină şi pleacă în mare viteză, practic fără să puteţi reacţiona. Ghiciţi doamnelor? Pariu că geantă dvs.este în maşină.
Deci adresă, banii, cheile. Casă şi identitatea dvs. sunt compromise!
ATENŢIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE. Dacă vedeţi o hârtie lipită în spatele maşinii, încuiaţi-vă  portierele,  porniţi motorul  şi plecaţi… ridică hârtia mai târziu!

Hoţii din PARCARE
Astăzi pe la oră 14 am intrat la Mall Băneasa în parcarea subterană. Am văzut un loc gol şi am parcat cu spatele pentru a-mi fi mai uşor să ies la plecare.
În timp ce parcăm, am văzut un bărbat care vorbea la telefon de zor, în spate dreapta la vreo doi metri de maşină. Nu l-am băgat în seamă crezând că este de la maşina de alături. Am ieşit din maşină, am trântit portieră după care am aruncat o privire în spate (de obicei nu mă mai uit dar acum nu ştiu ce mi-a venit…) şi l-am văzut pe respectivul că se depărta de maşina mea (plecă de lângă uşa mea din spate, în timp ce eu îl văzusem ultimă dată la vreo 2 m de maşină). M-am gândit că o fi un nebun care s-a apropiat că să-mi zgârie portieră (am mai găsit-o zgâriată prin parcări). Ducându-mă să văd, găsesc uşa respectivă deschisă. Bărbatul continuă să se facă că vorbeşte la telefon (vorbea chiar zgomotos că să nu pară că s-ar ascunde de ceva). Nu mi-a venit să cred….deci în timp ce eu am trântit portieră mea, el a deşchis-o pe cea din spate dreaptă, perfect sincronizat. Dacă nu vedeam, urmă să închid din telecomandă şi să plec, după care el să fure liniştit ce dorea din maşină.

La maşina mea dacă o uşă rămâne deschisă, restul se închid normal, cea deschisă rămânând neblocata. Probabil că şi la alte maşini este la fel.

sursa: internet 1 - mai - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg