logoImpact EST nr. 890 - 22.10.2021

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 septembrie, având în vedere lucrările de asfaltare a străzii Milcov, traficul rutier se va modifica în interiorul Pieţii H.M. Berthelot, partea de sud, în vecinătatea Colegiului Tehnic A. Vlaicu.
Astfel:
Se va circula în ambele sensuri pe str. Milcov, pe partea dreaptă de deplasare, direcţia dinspre Drumul de Centură, începând din dreptul Colegiului Tehnic Energetic „Paul Dimo”.
În interiorul Pieţei H.M. Berthelot traficul rutier se va desfăşura în ambele sensuri, pe partea de nord, până la intersecţia cu str. A. Vlaicu, unde se va reveni la traficul normal.
Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului „Modernizare linii de tramvai şi carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă şi George Coşbuc”.
Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 15 – 18.09.2021, având în vedere lucrările de terasamente în zona Cartierul D. Cantemir, mijloacele de transport care asigură traseul 41 vor întoarce pe platoul de după trecerea la nivel de cale ferată. Lucrările sunt necesare pentru realizarea obiectivului “Construire staţie de epurare ape uzate, cartier Dimitrie Cantemir, Municipiul Galaţi”.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi 16 - septembrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg