logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Am aşteptat şi am sperat că pedele, principalul partid de Opoziţie la Galaţi, îşi va reveni din înfrângere, se va regrupa şi reorganiza pentru a putea salva măcar aparenţa de democraţie în Republicuţa noastră, în care tăvălugul pesede-pece-penele a cam culcat totul la pământ. Tinerii lideri interimari încă nu confirmă că au organ organizatoric, forţă şi capacitate. De aceea şi dezamăgirile membrilor pede sunt din ce în ce mai acute. Corespondenţa remisă Impact-est e una dintre dovezi că nu e pace sub măslini şi că este necesară legitimarea dată de alegerile interne. Găzduim astfel de opinii critice cu scopul de a-i trezi pe cei care pot asigura fie şi o fragilă aparenţă de democraţie în administraţia publică locală dominată de USL.

 

Nici n-a câştigat, nici nu s-a retras

Se ştie că Ciumacenco, cu toată investiţia financiară făcută (250 lei pentru 100 de semnături, 20 lei/acţiune stradală/2 ore, benzină, mâncare etc.), în campania pentru Oprimăria Galaţi, din 10 iunie 2012, a pierdut alegerile locale.

După închiderea urnelor, pe la miezul nopţii din 10 iunie 2013, Ciumacenco, supărat că a fost strivit de Marius Stan, declara, citez: „Dacă nu voi câştiga fotoliul de primar, mă voi retrage definitiv şi irevocabil din viaţa politică”.

Nu a trecut prea mult timp şi iată că aceeaşi echipă (din iunie) – Ciumacenco, Resmeriţă, Apetrăchioaie – profitând de rezultatul dezastruos al senatorului PDL-ist Marius Necula (tot la locale), au purces la Bucureşti în Aleea Modrogan, împreună cu Mircea Toader, unde Blaga i-a uns mari şefi al PDL-ului la Galaţi!

A început campania electorală pentru parlamentare, însă pedeliştii gălăţeni nu ştiau cum arată şi cine sunt candidaţii lor, pe care ei, pedeliştii, trebuiau să-i voteze. Cei trei oportunişti nu au fost capabili să organizeze într-o sală mare lansarea publică a candidaţilor PDL, aşa cum a făcut Ciumacenco pentru el, iar rezultatul alegerilor în municipiu a fost catastrofal, nu atât din cauza USL-ului, ci a dezinteresului lui Ciumacenco.

Dovada dezinteresului şi a incompetenţei este şi faptul că Ciumacenco (preşedintele Organizaţiei Municipale) nu a închiriat măcar un sediu în Colegiul 8 unde candidaţii să se întâlnească cu alegătorii. Abia la o săptămână după începerea campaniei candidaţii şi-au mai găsit un chioşc în marginea Colegiului 8 pe care l-au închiriat pentru materialele de campanie.

Evident că Toader şi Blaga sunt vinovaţi de numirea acestora în fruntea Filialei PDL Galaţi, dar au tăcut chitic, pentru că ar fi însemnat să-şi recunoască greşeala.

Doar Blaga,  aflat în campanie la Galaţi pentru preşedenţia PDL, când a văzut că Ciumacenco nu a fost capabil să umple  cu pedelişti nici măcar săliţa aia de la Grădina Botanică a răbufnit, întrebând, citez: „Unde sunt directorii de la deconcentrate?”.

Toată clica pedelistă resmeriţiano-ciumacenciană a tăcut mâlc pentru că aceasta ştie că majoritatea personalităţilor din PDL, nu acceptă să fie condusă de Ciumacenco, dovadă reacţia, cam târzie, a membrilor PDL care au manifestat în faţa sediului PDL, însoţiţi doar de unul dintre liderii din PDL.

În şase luni nu şi-a amenajat nici sediul

Ciumacenco, nici după şase luni nu a fost capabil să-şi organizeze măcar propriul sediu de la municipiu. Toţi au constatat că în secretariatul Organizaţiei Municipale al PDL nu este afişat nici un program de activitate al partidului, nici măcar lista cu membrii BPL. Însă, aproape zilnic, în sediu ai să găseşti  vreo trei tineri care, probabil sătui să lipească afişe pe la PSD, s-au aciuat aici la PDL.

Pe data de 11.03.2013, tinerii din sediu au fost întrebaţi de ce nu este afişat până acum nici un program de activitate al partidului, sau măcar lista cu membrii BPL. Răspunsul lor a fost, citez: Lista cu membrii BPL o reface dl preşedinte Ciumacenco, pentru că este dreptul lui să-şi pună oamenii”. Hopaaa! Deci, la Galaţi, Ciumacenco a abrogat statutul PDL!!

Iată, domnilor conducători pedelişti, domnule Blaga, de ce vi se scufundă barca, pentru că vă desconsideraţi propriii oameni şcoliţi şi crescuţi de voi, în favoarea mercenarilor. Tocmai de aceea Ciumacenco se poartă cu voi ca pe moşia lu’ tac-su, sau ca la firma lui, Ciudeea de pe Coşbuc, care are un singur angajat (văzut).

Pedeliştii speră, aşa cum li s-a promis, că după Convenţia Naţională a PDL, din 23 martie 2013, „artileria grea”  pedeleului Galaţi, o să-l trimită pe Ciumacenco înapoi la sultanul PSD Galaţi, că poate, după ce îi pupă poala caftanului şi mâna stângă, acesta se va îndura să-l ierte pentru rătăcirea pe care a avut-o de a se crede cineva în PSD.

Evident că primăria şi parlamentarele vor rămâne doar amintiri petrecute cu Resmeriţă.

Paul Dumitrescu 22 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...