logoImpact EST nr. 899 - 21.01.2022

Întrucât virilul nostru campionat de fotbal e încă în faza de coacere, cu transferuri, unele importante, altele de ochii lumii, cu meciuri amicale prin Turcia sau Spania, unde, din câte se spune, s-a cam luat plasă, e mai frig ca la noi, încercăm să informăm cititorii noştrii cu ultimele „noutăţi”, unele reale, altele, la nivel de bârfe.
– Despre transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj, Florin Gardoş explică „trădarea”. De ce n-a semnat cu FCSB-ul: „Dacă i se punea pata, Becali îţi încheia cariera”. Dacă ne uităm ce s-a întâmplat cu toţi cei care s-au întors la FCSB, „Eu cred că îţi asumi un mare risc să mergi acolo spre finalul carierei, depinzi de patron, care merge pe cei tineri. La CFR e altă problemă. Acolo va avea linişte, sunt jucători experimentaţi, merg bine în Europa şi câştigă trofee. Dan Petrescu ia titulari, Gigi Becali creşte copii.
– Transfer de la campioană: Rapid încearcă să-l aducă pe portarul Ionuţ Rus. „Aşteptăm răspunsul lui Dan Petrescu”. Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a anunţat marţi seara că giuleştenii vor să-l transfere pe Ionuţ Rus (20 ani), goalkeeper legitimat la CFR Cluj. Echipa din Gruia l-a adus pe Ionuţ Rus la începutul anului 2019, de la juniorii lui Lazio, însă l-a tot împrumutat. Apoi, ne mai trebuie încă un jucător în zona de atac. Am suferit mult acolo, a mai spus Pancone.
– Ioan Andone, atac cu talpa la Christoph Daum: cel mai mare eşec din istoria fotbalului românesc.
– CFR Cluj – WEHEN WIESBADEN 1-1. Campioana s-a încurcat şi în cel de-al doilea meci amical al iernii! Fotbaliştii lui Dan Petrescu nu s-au regăsit şi au remizat cu divizionara secundă din Germania. Conduşi cu 0-1 la pauză, feroviarii au jucat mai bine în repriza secundă şi au egalat prin Mario Camora, care a înscris în minutul 47. Chipciu şi Ciobotariu au debutat în acest meci. Ciobotariu a fost trimis în teren la pauză, iar Chipciu în ultimele 30 de minute. În privinţa celor doi, Budescu şi Alibec, Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a declarat: Nu mai suntem interesaţi de Budescu şi Alibec. Chiar aşa?!
– MĂRUNŢIŞURI:
– Valentin Cojocaru, 24 ani, golkeeperul celor de la Viitorul, a fost împrumutat la F.C. Voluntari, ultima clasată în liga 1.
– Dinamo: Ionuţ Negoiţă despre interesul şeicilor din Emirate. E ceva serios. Mai rămân implicat până în primăvară. Gurile rele ale „prietenilor” spun că echipa Dinamo se va întoarce de unde a plecat, şi anume sub pulpana Ministerului Afacerilor Interne. Deh, poliţia şi Securitatea, trebuiau să poarte un nume.
– DUNDALK – CFR Cluj 1-2. Chiar dacă victoria a fost repurtată împotriva campioanei Irlandei, se poate Dan Petrescu lăuda cu asta?
– Gigi Becali le-a transmis celor de la Omonia Nicosia preţul pentru Bălgrădean. 300.000 euro şi nu 100.000 cum ofertase ciprioţii. Gabi Balint nu înţelege de ce patronul Gigi Becali a anunţat că e dispus să-l cedeze pe Cristi Bălgrădean. Înseamnă că au probleme financiare mari dacă-l dau pe Bălgrădean pentru 300.000 euro.

DIP-DIP 31 - ianuarie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...