logoImpact EST nr. 880 - 30.07.2021

Întrucât virilul nostru campionat de fotbal e încă în faza de coacere, cu transferuri, unele importante, altele de ochii lumii, cu meciuri amicale prin Turcia sau Spania, unde, din câte se spune, s-a cam luat plasă, e mai frig ca la noi, încercăm să informăm cititorii noştrii cu ultimele „noutăţi”, unele reale, altele, la nivel de bârfe.
– Despre transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj, Florin Gardoş explică „trădarea”. De ce n-a semnat cu FCSB-ul: „Dacă i se punea pata, Becali îţi încheia cariera”. Dacă ne uităm ce s-a întâmplat cu toţi cei care s-au întors la FCSB, „Eu cred că îţi asumi un mare risc să mergi acolo spre finalul carierei, depinzi de patron, care merge pe cei tineri. La CFR e altă problemă. Acolo va avea linişte, sunt jucători experimentaţi, merg bine în Europa şi câştigă trofee. Dan Petrescu ia titulari, Gigi Becali creşte copii.
– Transfer de la campioană: Rapid încearcă să-l aducă pe portarul Ionuţ Rus. „Aşteptăm răspunsul lui Dan Petrescu”. Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a anunţat marţi seara că giuleştenii vor să-l transfere pe Ionuţ Rus (20 ani), goalkeeper legitimat la CFR Cluj. Echipa din Gruia l-a adus pe Ionuţ Rus la începutul anului 2019, de la juniorii lui Lazio, însă l-a tot împrumutat. Apoi, ne mai trebuie încă un jucător în zona de atac. Am suferit mult acolo, a mai spus Pancone.
– Ioan Andone, atac cu talpa la Christoph Daum: cel mai mare eşec din istoria fotbalului românesc.
– CFR Cluj – WEHEN WIESBADEN 1-1. Campioana s-a încurcat şi în cel de-al doilea meci amical al iernii! Fotbaliştii lui Dan Petrescu nu s-au regăsit şi au remizat cu divizionara secundă din Germania. Conduşi cu 0-1 la pauză, feroviarii au jucat mai bine în repriza secundă şi au egalat prin Mario Camora, care a înscris în minutul 47. Chipciu şi Ciobotariu au debutat în acest meci. Ciobotariu a fost trimis în teren la pauză, iar Chipciu în ultimele 30 de minute. În privinţa celor doi, Budescu şi Alibec, Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a declarat: Nu mai suntem interesaţi de Budescu şi Alibec. Chiar aşa?!
– MĂRUNŢIŞURI:
– Valentin Cojocaru, 24 ani, golkeeperul celor de la Viitorul, a fost împrumutat la F.C. Voluntari, ultima clasată în liga 1.
– Dinamo: Ionuţ Negoiţă despre interesul şeicilor din Emirate. E ceva serios. Mai rămân implicat până în primăvară. Gurile rele ale „prietenilor” spun că echipa Dinamo se va întoarce de unde a plecat, şi anume sub pulpana Ministerului Afacerilor Interne. Deh, poliţia şi Securitatea, trebuiau să poarte un nume.
– DUNDALK – CFR Cluj 1-2. Chiar dacă victoria a fost repurtată împotriva campioanei Irlandei, se poate Dan Petrescu lăuda cu asta?
– Gigi Becali le-a transmis celor de la Omonia Nicosia preţul pentru Bălgrădean. 300.000 euro şi nu 100.000 cum ofertase ciprioţii. Gabi Balint nu înţelege de ce patronul Gigi Becali a anunţat că e dispus să-l cedeze pe Cristi Bălgrădean. Înseamnă că au probleme financiare mari dacă-l dau pe Bălgrădean pentru 300.000 euro.

DIP-DIP 31 - ianuarie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...