logoImpact EST nr. 880 - 06.08.2021

Ştiri la nivel de bîrfe şi invers


– Despre DINAMO , numai de bine!
Dinamo l-a cedat pe Gabriel Moura la Gaz Metan. E o afacere reuşită, din care câştigă toată lumea, a declarat acesta. Eternul dinamovist Cornel Dinu analizează achiziţiile „câinilor”. Nota 6 sau 7. Consideră că slovacii Kristian Kostrna şi Lucas Skovasja sunt mai buni decât Denis Ciobotariu sau Gabriel Moura. Cât despre intrarea în play-off, mai va.
– Dinamo ar putea primi un ajutor nesperat pentru obţinerea licenţei: 525.000 de euro din Italia. Altminteri, cererea clubului Dinamo de a primi un ajutor financiar de la L.P.F. provoacă tensiuni majore în Liga 1. „Nu cred că o companie care e aproape de insolvenţă merită împrumutată”, vociferează competitorii.
– Lăsând la o parte „războiul” dintre Mircea Rednic şi Florin Prunea, Ionuţ Negoiţă îl alimentează la nivel de ghionturi, după ce Prunea a dat din casă.
– Dumitru Dragomir, acest nepot cu acte în regulă a mamei Omida care nu există rahat în fotbalul românesc în care să nu-şi bage şi el nasul, explică cine ar trebui să o cumpere pe Dinamo. În acest context îi enumeră pe primarul de la sectorul 1, Tudorache, Bade şi Borcea. Prietenii nu se uită uşor.
– Mare bucurie pe DOM GIGI!
Istvan Kovacs va arbitra primul derby din 2020. Clujenii sunt de neînvinşi cu el la centru, acesta fiind considerat un adevărat talisman pentru CFR. FCSB-ul, sigur n-a uitat de meciul din actualul sezon în care trupa lui Becali a suferit o înfrângere revoltătoare la Giurgiu cu Astra (2-1), în care arbitrul din Satu Mare a greşit grav împotriva FCSB-ului, de cel puţin două ori. Şi dac-ar fi numai atât.
– La meciul de duminică (02.02.2020) ora 20, dintre CFR şi FCSB, George Ţucudean a fost rezervă. Se spunea că este apt de joc, nu a mai simţit extrasistole.
– GIGI BECALI a plătit mai mulţi bani ca să-şi construiască lotul de jucători.
Campioana a câştigat cu o reţetă diferită, cu fotbalişti luaţi gratis sau pe sume mici, dar plătiţi cu cele mai mari valori din România. Actualmente conducerea campioanei a mai redus bugetul de salarii faţă de nivelul existent în prima jumătate a sezonului trecut. Atunci lotul era foarte mare, cu fotbalişti bine plătiţi dar care nu prindeau nici măcar banca de rezerve. Cap de listă era brazilianul Julio Baptista, cu salariu de un milion de euro. La ora actuală, ardelenii plătesc în jur de 4 milioane de euro/salarii, anual. FCSB plăteste cu 500.000 de uro mai puţin, după toată epurarea de iarnă. Asta pentru că Becali s-a orientat mai mult către tineri pentru construirea lotului. Beneficiara principală a fost echipa naşului, Viitorul Constanţa.
CFR a ales mulţi fotbalişti aflaţi mai aproape de încheierea carierei lor, şi i-a luat gratis. Ex. Deoc, Vinicius, Chipciu, care sunt jucători excelenţi pentru nivelul din Liga 1. A mai fost inspirată şi „pescuirea” lui Bilel Omrani, la care renunţase Marseille.
– BECALI CONSTATĂ:
Nu mă mai iau după MM, declară emfatic acesta. L-am refuzat pe Deac, care venea liber de contract din Kazahstan, fiindcă Stoica mi-a zis: NU. E terminat. Şi, a ajuns în lotul naţional. De asemenea, eu cred că diferenţa e mai mare între bugetele de salarii. Cred că la CFR suma e de două ori mai mare decât la FCSB. Am auzit că lui Chipciu i-au dat 400.000 de euro doar la semnătură, în afară de salariu.
– Şi acum câteva „mici” amănunte:
Pentru achiziţiile făcute, CFR Cluj a plătit 1 milion de euro. FCSB, aproape 9 milioane. Ceea ce era de demonstrat…

DIP - DIP 7 - februarie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Doar corupţia ucide

Un tren străbate ţara noastră de la dreapta la stânga ...

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...