logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Mulţi, foarte mulţi ani postdecembrişti, Genica Totolici a fost o privilegiată a sorţii. Şi aşa continuă şi în zilele noastre. După ce nu a avut noroc părăsindu-l pe Durbacă, fiindcă a fost ţinută câteva luni bune în antecamera ALDE DIMA, Cristian Dima, a zburat razant cu papucul lui Stângă, fix pe strada Universităţii. Dar nu înainte de a profita de faptul că ALDE era la guvernare alături de pesede, iar Tăriceanu era preşedintele Senatului, Dima fiind boss în CA a Nuclearelectrica. Aşa că ne-am trezit cu ea ca director adjunct la Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice a judeţului Galaţi. Şi a adjunctărit până muşchii ei interni i-au dictat că poate să strângă mai puternic din funcţie. Ce e aia doar director adjunct, când ea a fost plin circa 12 ani la Transurb Galaţi? Bine montată cu această capacitate… politică, a poposit cu buzele pe papucul şefului judeţenei penele, până i-a devenit şi membră. Din această poziţie şi din cotizaţie i-a ieşit doamnei Genica Totolici de o funcţie: aia de director plin al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice a judeţului Brăila. Oricum, salariul este suficient de mare ca să-şi permită naveta cu maşina… de serviciu. Mai ales că se opreşte fix la intrarea în Galaţi, la Universitatea Danubius, unde este conferenţiar şi… mentor.
Iar prin anii 1990 şi mult timp după, mulţi considerau că a fi oportunist este imoral, denotă lipsă de caracter etc. Nu, doamnelor şi domnilor, înseamnă instinct, simţ, miros, organ de animal politic, chiar dacă doamna Totolici este o feminină… pur sânge.
Succes, oriunde şi oricât veţi fi directoreasă! Mai ales plină!

(GECO) 12 - martie - 2021

2 Responses so far.

  1. Antoaneta spune:

    Ce relatii are femeia asta de numai directoareasa este de vreo 20 de ani?

  2. Angelo spune:

    Prapad a facut asta la Transurb, a venit controlul acum vreo 2 ani si am inteles ca ia pus in circa vreun miliard. A plecat imediat de la noi si culmea a picat tot directoare

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...