logoImpact EST nr. 890 - 22.10.2021

Gigisport

Odată cu venirea agresivă a căldurilor de vară, nea Georgel Becali, ca orice latifundiar care se respectă, a luat-o puternic pe arătură.
Pentru că, după ce şi-a tocmit „slugă la dârloagă”, recte chipurile antrenor la jucăria domniei sale, FCSB, e vorba despre Bogdan Andone, un fost fotbalist mediocru, iar ca antrenor un zero cu fes, şi-a mai cumpărat şi un al treilea ochi, precum soacra din poveste: este vorba de fostul arbitru de fotbal Alexandru Tudor, care până în acel moment chiar părea un om întreg, cu logică. Cât priveşte pe Bogdan Andone, rolul lui în cadrul acestui club este să anunţe schimbările primite prin telefon în timpul meciului.

Arogantze şi agramantze, a la dom Gigi

– Acum o să mă ajute şi cu arbitrii. La Dumnezeu mă refer, da?
– Văd că multă lume mă ia peste picior pentru că l-am adus pe Tudor. El ştie despre academii foarte multe lucruri. E un om deştept, corect, drept. Mă întâlnesc în fiecare zi cu el la Biserică. Am venit cu Sandu să ne consultăm unde facem Biserica. O să facem o mică bisericuţă aici. Va fi în sistem de mănăstire.
– Prima măsură luată de Sandu Tudor la FC FCSB: nu mai există televizoare în camere la Academie. Va fi un singur televizor în sala de lectură. Gata cu curvăsăraiul nocturn.
– Legendele FCSB-ului! Gigi Hopchins şi Bred Pit Tudor. În curând pe micile ecrane, din liga 1!
– Tot insistă lumea cu chestia asta. Sincer, nu înţeleg şi nu văd asemănarea. Sunt prost io sau ce?
– La mine în academie interzic telefoanele cu taciscrin.
– O imagine de la prezentarea antrenorului secund. Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Nu e nevoie de atâtea, se înţelege cine-i principal.
– SMS primit de la Dracnea: „Gigi, ce faci, te lupţi cu căldura? Eu stau bine la răcoare, hai să vezi şi tu cum e.”

Germania U21 vs. România U21: 4-2

Despre acest meci n-ar fi multe de spus. Doar că felicitările pentru această echipă minunată nu pot fi exprimate în cuvinte. Se vor auzi multe despre ea. Cât despre componenţii ei, ce să mai vorbim. După ei vor alerga cu gurile căscate scouteri din întregul mapamond. Nu cred că există suporteri adevăraţi nemulţumiţi. După cum nu cred că nu vor exista şi cârcotaşi.
Exemple:
Mirel Rădoi –„ Îmi pare rău pentru băieţi, i-am văzut foarte dezamăgiţi la vestiar, dar i-am îmbărbătat şi le-am zis că asta îi obligă să facă o performanţă şi mai mare la Tokyo”.
Oricum, merită o primire pe măsura performanţei.
– Ionuţ Radu, portarul titular al echipei naţionale U 21 a României: Este fericit pentru performanţa realizată.
– Florinel Coman este supărat (normal) după ratarea calificării în finală.
– Şi ca să nu fie necesar să-i enumăr pe toţi, deşi n-ar fi cazul, toţi îşi exprimă frustrarea, dezamăgirea, supărarea pentru că au ratat finala. FINALA?!
Haideţi, băi, că sunteţi mari!
– Ce spun alţi meseriaşi îmbătrâniţi cu mingea la picior: Gică Hagi: Băieţii ăştia ne-au depăşit, noi nu am jucat o semifinală.
Cornel Dinu dă de pământ cu şefii F.R.F. şi face analiza semifinalei: „În repriza a doua Hagi n-a existat.” Păi nea procurorule şi fost fotbalist de excepţie, în repriza a doua nici Coman, acel jucător care a dat mingea printre picioare la francezi, n-a prea existat.
Asta înseamnă că şi-a pierdut valoarea?
Oricum, trebuie să ne ridicăm în picioare, cu buchetele de inimi în mână şi să aplaudăm echipa de fotbal a României.

DIP - DIP 5 - iulie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg