logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

Gigisport – Aroganțe

Mulţi ar dori dispariţia iminentă a latifundiarului „banii mei” din peisajul fotbalului nostru. Uau!

Şi eu despre ce mai scriu? Retrograd, agramat, îngâmfat, arogant, astfel devine un subiect extrem de savuros.

Concret:

– I-am zis lui Şumudică să vina A2 la FC FCSB. Mi-a trimis poza asta, pe uaţap. Adică s-a îmbrăcat şi vine acum, eu asta înţeleg.

– La Giurgiu, fanii miei din PRA au aruncat după mine cu bancnote false cu chipul meu. Eu nu am luat-o ca pe un afront, ci ca o apreciere pentru ce fac la FC FCSB.

– Ce n-am zis bine? FCSB nu mai e Steaua, e Ajax, gata. Să stea Talpan liniştit şi să mă lase în pace.

– Mă contestă fanii mei din PRA? E problema lor, ei sunt galerie, deşi e mult spus asta, eu sunt patron de fotbal. Cui nu îi convine să se ducă la CSA Steaua. Pe mine nu mă interesează altceva decât bani, bani, bani. Banii mei!

– Am ieşit nervos de la DiGi. M-am ienervat rău! Să nu mai deraieze nimeni de la Digisport, să fie clar: eu fac ce vreau la FCSB! Nu îmi comandă mie Filoti sau Ilie!

Strategia mea e să dau afară lumea, e bine? Sunt războinic! Şi tu Ilie, să nu mai îmi dai sfaturi, să te uiţi la restaurantul tău, la cravata ta!

– Ilie Dumitrescu se dezice de mine. Să nu mă facă să dau pe goarnă tot ce ştiu. Să nu mai spun câtă telemea i-am dat gratis. Şi i-am făcut consumaţie la Han de milă că nu mi-a plăcut mâncarea lui de fiţe! Gata, de azi am pus clauză în contractele jucătorilor de la FCSB – interzis la localul lui Ilie.

În 2010 Ilie Dumitrescu mi-a fost secund 40 de zile. Pregătea echipa după revistele Pleiboi şi Penhaus. I-am donat din milă şi mobilierul pentru Han, că nu avea un scaun. Aşa că, bagă la cap, Ilie, tu mi-ai fost secund, eu niciodată ţie. Hai să nu ne mai tragem de nodurile de la cravate, că nu am fost la oi împreună.

 

Şi-altădată, şi-altădată

 

Întrucât păgubosul nostru de campionat intern (cam pretenţioasă titulatura) mai șchiopătează, încercăm să spunem câte ceva despre echipele româneşti care ne reprezintă în întrecerile europene.

Să începem cu CFR-ul din Cluj. În meciul cu Slavia Praga au jucat de credeai că s-a însurat Dan Petrescu şi au chefuit toată noaptea. De-abia în repriza a doua, după ce la pauză au ras câte o cafea tare şi un șpriţ rece ca să se dreagă, şi-au amintit că ştiu şi ceva fotbal. Înfrângerea de pe terenul propriu rămâne însă valabilă, asta au recunoscut şi cehii. Să presupunem că în  returul de la Praga nu vor mai sărbători nici un eveniment, rămânând ca după meci, parastasul să-l sărbătorească cehii. Nu mai e mult până departe. Vom vedea. Chestiunea e că până la urmă, spre deosebire de noul trecut, indiferent de rezultat, echipa va juca într-o competiţie europeană.

Cât despre cealaltă echipă de fotbal FC FCSB, averea domnului Gigi Becali, care deşi a jucat la Giurgiu, la valoarea maximă pe care o poate dezvolta componenţii acestei grupări, în întâlnirea cu echipa portugheză Vitoria Guimaraes, cu chiu cu văleu au reuşit să obţină un scor alb ca VAR-ul pe care îl tot aşteptăm şi pe stadioanele noastre. N-aş vrea să se creadă că nu sunt patriot, voi spune totuşi o părere absolut personală. Şi, vă rog să mă credeţi că mă pricep la fenomen. Dacă cineva îşi închipuie că, acasă, portughezii nu vor aduce tot armamentul din dotare, aviaţia F16, şi tot ce dispun la ora actuală în materie de atac, şi cu toate astea sunt convinşi că FCSB-ul va avea câştig de cauză, cu regret  vom rămâne cu o singură echipă în aceste competiţii europene, ceea ce până la urmă n-ar fi rău. Alo, stimaţi becalişti, e vorba de CFR Cluj.

DIP - DIP 30 - august - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...

Guvernul Ciucă ia

Eficientizarea companiei TAROM, continuarea procesului de modernizare a infrastructurii aeroportuare ...

Având şapca lui Le

Dacă intraţi pe siteul Impact-est şi daţi căutare, sus ...