logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

– ROMÂNIA – SUEDIA – doar calificarea îl mai salvează pe Contra. Şefii de la FRF, îl acuză: „Totul e din cauza ta”!
Cosmin Contra şi-a conturat deja formula de start pentru jocul cu Suedia, iar una dintre deciziile importante ar fi aceea de a începe cu Tudor Băluţă în faţa stoperilor Dragoş Nedelcearu şi Adrian Rus.
Asta va însemna scoaterea din cărţi a lui Răzvan Marin, a cărei situaţie delicată de la Ajax îşi pune amprenta şi pe statutul de la naţională. Se va miza pe: Băluţă şi N. Stanciu într-un modul clasic de 4-2-3-1: În acest fel Mitriţă şi Coman vor putea juca împreună un alt scandal în sânul naţionalei, marca Contra: l-a minţit pe Ionuţ Radu şi nu l-a mai convocat.
Tip cu personalitate, portarul i-ar fi semnalat civilizat lui Contra nesinceritatea şi tratamentul diferit faţă de Tătăruşanu. Răspunsul lui Contra a fost clar: nu l-a mai convocat deloc. Ceea ce l-a nemulţumit enorm pe Rădoi.
– Ilie Dumitrescu îl cere pe Gică Hagi la naţională. „Gică Hagi este cel mai mare antrenor din generaţia noastră. (De departe! Este un exemplu de antrenor, care încearcă să scoată în evidenţă calităţile jucătorilor români. Uitându-ne la Viitorul Constanţa, constatăm că joacă un fotbal pe care putem să-l stăpânim.
– FCSB/EXCLUSIV. Amendă record pentru jucătorul de care Becali vrea să scape. Culisele unui conflict de muncă în care FCSB riscă sancţiuni severe. FRF în culpă. Telenovela Lukasz Gikiewicz (31 de ani) continuă. În timp ce avocaţii jucătorului au anunţat clubul că au mers la FIFA şi au reziliat contractul unilateral, FCSB se îndreaptă împotriva jucătorului în instanţele FRF. Deocamdată, atacantul polonez a primit o amendă record.
Decizia lor este invalidă. Există şi un precedent TAS din 2010, cu un jucător de la Universitatea Craiova, în care instanţa constată că un angajator nu are puterea de a exercita un control disciplinar, darămite o sancţiune financiară, asupra unei persoane care nu mai este angajată.
Din câte se arată, Gigi Becali a dat-o „pe bune” cu Răzvan Burleanu (puternicul braţ al serviciilor). După ce Becali l-a făcut de tot rahatul în repetate rânduri, iată, că, în final, tot interesul poartă fesul, deşi, după cum spun meteorologii iarna este încă departe.
– De parcă n-ar fi suficient că toţi jucătorii tineri mai ales, care au un dram de talent, precum căţeii, cum deschid ochii, văd alte campionate mai atractive, şi, bineînţeles, mai rentabile, lăsând prăpăditul nostru de campionat pe mâna jucătorilor străini adunaţi pe sume derizorii de prin ligile 3-4 şi chiar 5, din alte campionate din afară, lovitura de graţie o dau arbitrii, români neaoşi. Poate guralivul Gigi B. să explice miracolul prin care Horaţiu Feşnic a inventat acel penalti în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe? Dacă era invers, cam ce credeţi că era la gura lui? Şi dacă unii inventează lovituri de pedeapsă total inexistente, alţii se fac că nu le văd nici pe cele cât casa poporului. Exemplu grăitor este meciul dintre Dinamo şi CFR Cluj, în care marele (mic) arbitru internaţional Ovidiu Haţegan, medic în scripte, s-a făcut a nu vedea nu mai puţin de trei infracţiuni, două pentru CFR şi unul pentru Dinamo. Să fie o problemă oculară, sau de altă natură? Grecul din fruntea C.C.A. încă n-o fi învăţat româneşte? Sau ştie şi subînţelesurile.

DIP - DIP 22 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...