logoImpact EST nr. 893 - 09.12.2021

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Galaţi vă informează cu privire la faptul că la nivelul ANAF a devenit operaţional pentru contribuabilii persoane fizice şi juridice un nou serviciu electronic, respectiv serviciul de programări online.
Acest serviciu vine în întâmpinarea contribuabililor, aceştia având posibilitatea de a se programa online înainte de a se deplasa la sediile unităţilor fiscale.
Contribuabilii persoane fizice/persoane juridice, care se vor programa online la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Galaţi, vor fi primiţi într-un spaţiu dedicat situat la parterul instituţiei (Camera P1 – fosta Registratură), la ora aleasă, de structura care este responsabilă cu soluţionarea solicitării.
Contribuabilii persoane fizice/persoane juridice, care se vor programa online vor fi primiţi de personal de specialitate din cadrul următoarelor structuri: Declaraţii fiscale Evidenţă pe plătitor, Avize şi autorizaţii (case de marcat), Executare silită , Cazier fiscal, adeverinţe de venit, Asistenţă contribuabili, Evitarea dublei impuneri.
Vă asigurăm că vor fi respectate măsurile de distanţare, protecţie şi igienizare atât de către personalul angajat, cât şi de către contribuabili.
Accesarea serviciului programări online în vederea realizării unei programări de către persoanele care nu sunt înregistrate în Spaţiul Privat Virtual (SPV) se realizează din meniul Programări online din cadrul secţiunii Servicii online de pe portalul ANAF sau prin link-ul https://www.anaf.ro/anaf/intemet/ANAF/servicii_online/ro_anaf_serviciionline_programari_online
Accesarea serviciului programări online se poate realiza şi prin intermediul Spaţiului Privat Virtual, de către contribuabilii înregistraţi.
Vă reamintim că pentru înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual se completează online un formular într-o pagină web securizată, disponibil pe site-ul ANAF în secţiunea înregistrare în Spaţiul Privat Virtual sau accesând link-ul: https://www.anaf.ro/lnregPersFizicePublic/
Persoanele fizice se înregistrează în SPV cu ajutorul unui utilizator şi a unei parole iar persoanele juridice în baza unui certificat digital calificat.
În contextul actual, al riscului răspândirii infecţiei cu coronavirus (COVID -19), vă recomandăm să utilizaţi serviciile electronice pentru îndeplinirea la distanţă a obligaţiilor fiscale, în condiţiile legii.

(R.I.) 28 - august - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF