logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

În Galaţi, la Agenţia pentru plăţi şi Intervenţie în Agricultură, avem una bucată şef serviciu în persoana Viorelei – Camelia Viorică. Dânsa a aterizat în APIA după un stagiu la o firmă de croitorie falimentară. Însă, pentru a îndeplini condiţiile de participare la examenul pentru ocuparea funcţiei, a prezentat o adeverinţă de vechime pe o funcţie de economist. Documentul emis prin fals şi utilizat în uz de fals a plecat de la falimentara S.C Toniţă S.R.L Bălăşeşti.
Acum doamna în cauză se vrea director peste APIA Galaţi, iar după alegerile parlamentare, zvoneşte chiar ea că va fi numită ministru – secretar de stat la Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Ea va fi susţinută în aceste vise de mărire de către savantul de renume mondial, Marian Toniţă, locatar al aceleiaşi vile de pe strada Tecuci, în care vieţuieşte şi doamnă-sa Viorela.
Ca membru al peneleului lor, M. Toniţă a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale pentru Administraţia Porturilor Dunării Marine, a ales să-şi serbeze onomastica cu strigături pe proprietăţile statului pe care CNAPDM le deţine la Sulina.
Aşa ca nu degeaba populimea votantă confundă peneleul cu pesedeul şi va vota cu Marius Stan!

Gelu CIORICI 20 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...