logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Un bărbat analizează articolul nehotărât din limba română. Stau şi mă gândesc: oare e întâmplător faptul că tot ce denumeşte ceva care te enervează, te pune în pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alină, ne bucură şi ne mai dă un ţel n viaţă este de natură MASCULINĂ?
Voi sunteţi: O ploaie, O zapadă, O grindină, O furtună. Noi suntem: UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau şi mă uit, chiar nu aveţi noroc: O bucătărie, O veselă, O matură, O căldură, O mizerie.

Noi suntem: UN repaus liniştit într-UN fotoliu confortabil, citind destinşi UN ziar şi ascultând UN jurnal, asta dacă nu veniţi voi să semănaţi: O discordie sau să ne faceţi O şicană. Vă daţi mari că aveţi: O telecomandă, dar priviţi la UN televizor, unde noi alegem UN post care îl dorim. În trecut, pentru a face calcule aveaţi O numărătoare prăpădită,
acum bărbaţii au inventat UN calculator.
Și ceea ce vă defineşte, sexul, tot UN sex se spune si niciodată O sex. Când vă simţiti bine, trăiţi, nu-i aşa, UN orgasm, iar dacă o daţi în bară vă alegeţi cu O frustrare. Voi puteţi avea O carte de credit dar aceasta nu înseamnă nimic fără UN cont.
Ce poate provoca O problemă care se poate transforma într- O catastrofă? O eroare de pilotaj, O pană de benzină, O proastă vizibilitate, O întrerupere de curent. Voi pentru a ne înrobi doriţi: O căsătorie dar există şi eliberarea care este UN divorţ.Este limpede că limba română a fost inventată de UN bărbat, care nu v-a avut deloc la suflet (măi, şi ăsta tot UN suflet este!)…

14 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...