logoImpact EST nr. 887 - 25.09.2021

El declară, în ciuda DLAF, că a împrumutat-o pe maică-sa şi pe Voinea cu peste TREI milioane lei!

Marius Mărgărit ar fi un fel de nimic în economia agendei interesului public. Dar el este tânăr şi deja preşedintele din umbră cu firmam bruxellez al judeţului pesede Galaţi, precum şi deputat şi chiar preşedinte ales al tineretului naiv din partidul lor.
Ce i se întâmplă acum pesedeului, care este condus prin asemenea hal de delegaţi, în lipsa unui lider autentic şi legitim care este Dan Nica, ţine loc de cea mai a drakului opoziţie auto-făcută cu …kalaşnicovul! Căci Florin Popa îşi numără realizările cu multe zerouri alături de familia din Bucureşti şi în Parlament, iar Ionuţ Pucheanu, care ca primar al municipiului reşedinţă de judeţ ar fi îndreptăţit să fie şi preşedintele municipalei pesede, parcă fuge de alegerile interne şi strunirea partidului pe un făgaş firesc pentru un pesede aflat şi la guvernare centrală, nu doar locală.
La judeţ avem de-a face cu un prea nea Costică Fotea, prea provincial şi prea de la ţară (în nici un caz cu „ţ” de la ŢĂRAN!), încât să poată rosti vreo şoaptă până la capăt de la tribuna judeţenei partidului lor. Aşa că-i stă a draku de bine freza pe care i-o îndreaptă în serile de taină celebrul şi MARELE nostru MĂRGĂRIT, cel cablat şi uneori săltat de DNA. DNA-structura Centrală, că teritorială n-avem!
Dar să purcedem la înşir-te mărgărit, cam cu tot ce apare şi transpare în spaţiul public despre acest personaj politic tânăr, cu perspectiva de a deveni repede de cândva şi lider en titre al celui mai tare partid din Republicuţa Galaţi. Ceea ce ar însemna că pesede să-şi detoneze centura cu explozibil!

Bacalbaşa l-a îngrăşat la greu pe Mitică Mărgărit!

În mandatul politic 2012-2016, Marius-Mitică Mărgărit (omul cu trei „M”) a fost consilier judeţean. Prin SEAP sau ştiu ei cum, firmele controlate de Mărgărit, direct sau prin interpuşi, au câştigat lucrări finanţate din ban publici, la UAT-uri cu primari pesede, în valoare totală de 2.377.027 de lei noi, ceea ce reprezenta la cursul de atunci vreao 528.000 de euro. Cum şi dacă au fost executate întocmai cu deconturile acele lucrări, ar trebui să ne spună Camera de Conturi, ba chiar şi ANAF. Iată: în 2014, conform datelor din spaţiul virtual, firmele sale au încasat pe lucrări finanţate din banii publici ai CJG Bacalbaşa, circa 1,9 milioane de lei noi. În 2015, ca dovadă a seriozităţii antreprenoriale, firmele mărgărite au mai încasat doar ceva peste 480.000 de lei. Total, 2.377.027 lei.
De aia şi-a permis ca în 2016 să-şi cumpere două apartamente în Galaţi: unul de 80 mp şi un altul de 50 mp. Tot în acel an şi-a autosponsorizat poziţia din lista de deputaţi cu suma de 40.000 de lei, sumă cică returnată de pesede.

DLAF, i-al pe Mitică din mâna DNA!

Declaraţiile de avere ale lui Mitică-Marius Mărgărit, acest nimic gonflat care călăreşte marea politică social-democrată, sunt aiuritoare şi agramate (vezi celebrele „CIASURI” pe care le deţine!), dar şi de mare interes pentru Direcţia de Luptă Anti-Fraudă (DLAF). El scrie ca pe „CIASURI” că în 2012 a împrumutat-o pe mama lui, Maricela Mărgărit, cu astronomica sumă de 750.000 de lei noi, căreia i-a cesionat acţiunile firmei, cât şi administrarea acesteia. În anul 2014 iarăşi îşi împrumută mama cu 820.000 de lei şi pe un anume Ştefan VOINEA (dacă exisşti, dă, dle, un semn!) cu astronomica sumă de 1,5 milioane de lei. Deci, dacă lui Mărgărit i s-ar pune în cărare, la capăt de mandat parlamentar, un venit suplimentar şi declarat de peste trei milioane de lei, DLAF şi DNA ar sta ca proastele în faţa cooperativei „Nufărul”!

Un deputat prieten cu Federaţia Rusă şi Sultanatul Oman!

Ca deputat pesede, Mitică Mărgărit este membru în importanta Comisie de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, adică om greu, cu acces la date privind apărarea şi siguranţa naţională. Eu mă declar siderat! Nu pot să cred că acesta este vârful selecţiei, viitorul de aur al unei social-democraţii moderne. Desigur, mare fiind, a fost înfipt şi-n Comisia pentru cercetarea abuzurilor (nu şi pe cele comise de el!) şi petiţiilor!
În Camera Deputaţilor a mărgăricăit de aproape trei ori în cvasi două şedinţe! De asemenea este membru în următoarele Grupuri de prietenie cu alte state: Sultanatul Oman, R.P. Chineză şi Federaţia Rusă. Că doar e depozitar de apărare şi siguranţă naţională!
În rest, Mitică este un veşnic student şi un mare colecţionar de diplome şi cursuri.
Facultatea de drept a început-o la o şcoală care a fost înfiinţată cu doi ani mai târziu, şi vorbim de Facultatea de Drept „Agora” din Alba Iulia, unde a studiat distanţa între 2006 şi 2010. Din 2014 învaţă la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” din România-Bucureşti, sereistică unde intră numai caractere tari, alese…

Lipit de Chebac şi Bacalbaşa, lăsat lipitoare pe Fotea

M. Mărgărit a fost implicat în tot felul de firme şi firmuliţe, a luat bani cu împrumut de la diverşi cărora le-a promis lucrări, lista lor fiind în posesia DNA, căci unii dintre ei, care şi-au luat ţeapă, s-au plâns penal, ba i-au luat câte un apartament, apoi el s-a apărat de ANAF plătind o chirie exorbitantă pe un parter de bloc „T”, cu proprietar socru de sereisto-finanţist…
Numele firmelor vehiculate în spaţiul public, despre care se spune că au legătură cu Mtică al lor (adică al pesede), sunt Web Dinamic Pro SRL, Virgfan SRL, Virotec Construct SRL Brăila, finaţator al virtualei şi defunctei „Presa Galaţi-Brăila”, Terramar Ambient Construct SRL, nevastă (!) şi, dimpreună cu Marcel Gherbănescu şi Mihai Marcu, firma Marshal 3 MMM SRL, prin care administrează un restaurant în Galaţi. Oare acolo îşi primeşte la ceas de taină instrucţiunile, ordinele şi manipulările preşedintele CJG, Costel Fotea?
Dacă nu, spune, dom’ne Fotea, că nu, şi că e în alt loc!
Legătura sa cu cultura, în afară de cea a „ciasurilor” din declaraţia de avere, rămâne compromisă şi prin lucrările de reabilitare a căminelor culturale din Cavadineşti, Tg. Bujor şi Smulţi, a dispensarului din Barcea şi a unor drumuri comunale… doar bătătorite de proştii care votează un astfel de pesede, nicidecum asfaltate!
Vom reveni cu lista creditorilor, precum şi a sponsorizaţilor din SISTEM!
Dar şi cu punctul de vedere al deputatului Mărgărit, pentru a umple eventualele goluri, cu un altfel de prea-plin!

Gelu CIORICI 15 - decembrie - 2017

2 Responses so far.

  1. Silviu spune:

    Cu glumiţe şi anecdote, nea Bacalbaşa şi-a văzut bine interesul. Simpatic foc acest domn doctor.

  2. bogdan spune:

    Un exemplu de nesimtire . Nu scrie nimeni ca in calitate de administrator /patron in realitate (chiar daca on acte e mama pensionara) a TEPUIT multe firme . RUSINE PSD CU ACESTI OAMENI MURDARI PSD + MARGARIT + VIRGFAN

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...